Cum ar putea arata iPhone-ul cu ecran flexibil

/, iPhone, Samsung/Cum ar putea arata iPhone-ul cu ecran flexibil

Faptul ca Apple se gandesc la un iPhone flexibil nu este o noutate. Au aparut in trecut inclusiv schite din dosare de patent care infatisau diverse incercari teoretice de a crea un iPhone cu display care se indoaie, dar pana acum nu exista vreo veste credibila ca Apple s-ar apropia intr-adevar de un asemenea moment.

In ciuda acestei absente, creatorii digitali au imaginat cu de la sine putere felul in care ar putea arata asa un telefon, iar rezultatul pe care vi-l prezentam astazi este chiar unul exceptional. Filmul de mai jos a fost publicat pe canalul de YouTube al lui ConceptsiPhone si ne infatiseaza un terminal cu totul extraordinar. Dincolo de exercitiul de design, nu putem sa nu admiram calitatea exceptionala a randarii si atentia la detalii.

Exemplarul prezentat are un ecran iPhone flexibil fara crestatura, dar cu o perforatie in partea central-superioara pentru camera de selfie, iar difuzorul de ureche este integrat in marginea foarte subtire. Nu stim cum si-au imaginat creatorii acestei randari integrarea sistemului Face ID…

Remarcam ecranul extern, care se situeaza intre cel al lui Galaxy Fold sau Huawei Mate X si cel al lui Z Flip. El are dimensiuni destul de generoase, dar se pare ca a fost gandit tot numai pentru notificari si interactiuni de baza cu acestea, fara a fi luata in calcul afisarea de continut video. La fel, in partea de jos a telefonului, se poate observa ca modelul randat nu are nici un fel de port de incarcare pe cablu, sugerand o abordare integral wireless, atat pe partea de alimentare, cat si pe cea de casti.

Pana acum, telefoane “fara gauri” au fost create, dar succesul lor inca se lasa asteptat, si este greu de crezut ca Apple ar impinge dezvoltarea in aceasta directie, cel putin pentru moment.