Cum ar putea arata iPhone XE

/, IOS, iPhone/Cum ar putea arata iPhone XE

Unul din cele mai interesante zvonuri care vizeaza produsele lui Apple este, fara indoiala, un posibil succesor al lui iPhone SE, probabil cel mai indragit model de iPhone al tututor timpurilor. PC Tablet crede ca gigantul din Cupertino ar avea planuri reale pentru un urmas al acestui telefon. El ar urma sa pastreze in linii mari designul lui iPhone SE bazat pe iPhone 5, dar ar urma sa aiba incorporate tehnologiile noi pe care recenta generatie de iPhone le-a adus pe piata.

Sursa mentioneaza ca se afla in relatii apropiate atat cu Foxconn cat si cu noul partener indian la lui Apple, care ar urma sa deschida local o uzina unde vor fi fabricate cateva modele de iPhone.

Nu avem date foarte multe despre acest posibil nou model de iPhone, dar se pare ca el va avea un sasiul cu muchii drepte, intocmai ca iPhone SE, cu un ecran similar cu cel al lui XS, pe tehnologie OLED si cu diagonala de 4.8″. Am avea de-a face cu o crestatura in partea superioara, ceea ce inseamna ca acest model va fi echipat cu Face ID. Un detaliu semnificativ este faptul ca acest ecran ar urma sa fie plat, si cu nu marginile curbate, asa cum au toate modelele lui Apple de la iPhone 6 incoace.

In ciuda diagonalei relativ mici, comparativ cu ce se vinde in zilele noastre, faptul ca butonul de Home va disparea va permite utilizarea unei suprafete mai mari, care ar imbunatati semnificativ raportul ecran-suprafata, pentru o experienta superioara in utilizare. Pe partea de tehnologie, se zvoneste doar ca acest terminal ar putea fi bazat pe cipul A12 Bionic si ar avea o singura camera principala, de 12 MP cu apertura f/1.8.

Ramane de vazut daca Apple chiar va merge in aceasta directie, dar credem ca un asemenea telefon ar putea fi urmatorul mare hit, in special daca va fi disponibil cu un pret avantajos. Pe de alta parte, lipsa unui scanner de amprenta integrat in ecran face o inlocuire sticla iPhone o operatiune destul de facila si care nu presupune costuri extrem de ridicate intr-un service. Asta inseamna ca posesorii se vor putea bucura mai mult timp de telefonul lor, chiar daca survin accidente nefericite.