Cum arata noile iPhone pe dinauntru

/, IOS, iPhone/Cum arata noile iPhone pe dinauntru

Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe facturile primelor iPhone 2018 vandute si avem deja placerea sa vedem cum iFixit a desfacut deja un model Xs ca sa vada cum este la interior.

Unul din cele mai interesante elemente in interiorul lui iPhone Xs este fara indoiala bateria. Aceasta are forma unui L si ocupa o mare parte din spatiul intern, dar spre deosebire de cea a lui iPhone X, care avea doua elemente, aceasta este fabricata avand o singura celula. Din ce spune iFixit, bateria ar avea dimensiuni mai mici decat cea din iPhone X, dar pentru moment este inca prematur sa ii judecam performanta pe termen indelungat, comparativ cu cea a flagshipului de anul trecut.

In modelul Xs Max, bateria are tot doua celule si are cea mai mare capacitate intalnita pana acum intr-un iPhone, 3179 mAh. Nu ar trebui insa sa ne facem sperante prea mari legate de timpul de utilizare cu o incarcare, intrucat el se pare ca va fi doar putin superior fata de ce ofera iPhone 8 Plus. Ecranul mare si rezolutia lui inalta consuma destul curent ca aceasta baterie sa nu aduca o schimbare majora in utilizarea acestui terminal.

Asa cum spusesem in alt articol, „Regele” noilor iPhone la acest capitol ramane modelul Xr, cel mai probabil din cauza ecranului care are aceeasi densitate de pixeli ca alui iPhone 4S, 326 ppi.

iFixit acorda o nota de 6 din 10 pentru usurinta de reparare anoilor iPhone, in principal deoarece modalitatea de aranjare a pieselor inauntru si felul in care se desfac si se pun la loc componentele nu s-a shimbat de la generatia precedenta.

Ce e insa ingrijorator  faptul ca daca reusiti sa crapati spatele din sticla al acestor telefona, reparatiile vor avea un cost usturator. In Sttele Unite, schimbarea sticlei de spate costa nu mai putin de 599 de dolari in cazul lui iPhone Xs Max, adica jumatate din cat ati da pe unul nou.

Din fericire, multa lume foloseste huse de protectie, asa ca displayul pare a fi cea mai expusa componenta. Oricum, o inlocuire sticla iPhone nu va va costa atat de mult. Puteti vedea mai jos o echipa olandeza desfacand iPhone Xs.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.