Cum arata noul telefon cu clapeta al lui Samsung

/, Blog, Samsung/Cum arata noul telefon cu clapeta al lui Samsung

Inca exista multi fani ai telefoanelor clamshell, sau „cu clapeta,” cum le spunem noi in limba romana, iar Samsung nu pare a-i fi uitat. Intr-un videoclip recent postat pe Youtube apare cel mai nou model de acest tip, W2019.

Acest terminal va avea doua ecrane, unul mare, ca al unui smartphone obisnuit, pe exteriorul clapetei si un display secundar pe interiorul ei, intocmai cum aveau telefoanele de acum 10 ani. Ecranele au diagonala de 4.2” si ambele sunt touchscreen. Tastele fizice sunt generoase si vor face deliciul celor cu degete mari.

La interior, lucrurile stau bine, intrucat W2019 este echipat cu un procesor Snapdragon 845 si camerele de pe Galaxy S9+ si Note 9. Nu stim inca ce memorie are, sau cat RAM a pus Samsung in el, dar ar trebui sa ne asteptam la specificatii de top. Pretul la care va fi comercializat W2019 este unul foarte mare, dat fiind ca Samsung eticheteaza acest telefon ca si obiect de lux. Cele mai multe voci par a indica un pret intre 2500 si 3000 de dolari, ceea ce aproape ca frizeaza absurdul.

W2019 va fi lansat in China, si este foarte probabil ca aceasta sa fie singura piata pe care el va fi prezent, cel putin in mod oficial. Posibil ca unii excentrici sa si-l doreasca, in ciuda dimensiunilor lui foarte mari, in special grosimea, asa ca ne putem astepta sa il vedem si in restul lumii. Nu stim cat va tine bateria, avand in vedere ca avem de-a face cu doua ecrane, iar acumulatorul este de doar 3000 mAh. Desigur, cele doua displayuri nu vor functiona concomitent, insa vor consuma in mod cert mai mult curent decat in cazul unui telefon cu arhitectura clasica.

Merita de mentionat ca W2019 este primul Samsung care nu are mufa de casti de 3.5 mm, ceea ce ar putea indica o noua directie pe care producatorul coreean ar putea-o explora cu S10 si celalalte telefoane anuntate pentru 2019.

Ar fi interesant sa punem mana pe un W2019 ca sa vedem cat de grea e o inlocuire sticla telefon si ce presupune aceasta operatiune in cazul unui asemenea terminal.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.