Cum arata Samsung S20 Ultra 5G in interior

/, Blog, Samsung/Cum arata Samsung S20 Ultra 5G in interior

Samsung au dat publicitatii un scurt film care prezinta alcatuirea noului lor varf de gama, modelul S20 Ultra 5G. Cei care sunt pasionati de filmele despre reparabilitate sau cele in care sunt desfacute in amanunt telefoane mobile noi vor fi probabil putin dezamagiti, dar in absenta lor, ceea ce ne ofera Samsung este un inlocuitor destul de bun.

Filmul prezinta componentele principale care alcatuiesc un S20 Ultra 5G si felul in care ele se asambleaza pentru a da nastere celui mai performant telefon creat de Samsung pana acum. Ne putem da usor seama ca producatorul koreean a insistat in mod special asupra sectorului foto-video, de la senzorul principal de 108 MP pana la impresionanta camera periscop telefoto de 48 de MP.

Din pacate, acest film nu ne ofera nici un indiciu asupra reparabilitatii lui S20 Ultra 5G. Avem mai degraba un proces invers, de construire, care nu ne arata cat de greu este de ajuns la anumite suruburi sau de dezlipit adezivul folosit pentru a fixa generosul ecran Samsung al lui S20 Ultra. Aceste filme de “teardown” sunt insa asteptate in scurt timp; ele apar de obicei la doar cateva zile de la aparitia telefoanelor in magazine.

Tinand cont de trendul din ultimii ani, ne asteptam ca flagshipurile sa fie din ce in ce mai greu de reparat inafara service-urilor fabricantilor, spre marea nemultumire a celor care sustin miscarea “Dreptul de a repara” (Right to Repair).

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.