Cum urmariti prezentarea oficiala noilor iPhone

/, IOS, iPhone/Cum urmariti prezentarea oficiala noilor iPhone

Maine, 12 septembrie, este programat un important eveniment Apple, in cadrul caruia vor fi lansate cele trei noi modele de iPhone, probabil alaturi de alte generatii de ceasuri inteligente, iPad-uri si laptopuri. Evenimentul va avea loc in Cupertino, la Steve Jobs Theater, la ora 10 locala si ora 18:00 pe fusul orar al Romaniei.

Evenimentul va fi transmis in direct online si, spre deosebire de alti ani, el va putea fi urmarit si de pe dispozitive non-Apple. Asadar, accesul la acest stream este permis acum de pe o varietate de platforme, dupa cum urmeaza:

  • iPhone, iPad sau iPod ruland browserul Safari pe iOS 10 sau mai nou
  • Mac ruland Safari pe un sistem macOS Sierra 10.12 sau mai nou
  • PC-uri cu Windows 10 si care ruleaza browserul Microsoft Edge
  • Streaming pe Apple TV prin AirPlay. E necesar un Apple TV de generatia a doua sau mai nou, cu softul adus la zi

Alte platforme precum Android sau Linux pot accesa acest stream utilizand versiunile cele mai noi de browsere Chrome sau Firefox. MSE, H.264 si AAC sunt de asemenea, necesare. Pe dispozitivele Android, aceasta prezentare va putea fi urmarita inclusiv prin intermediul aplicatiei VLC.

Pe langa noile iPhone, unul din gadgeturile care suscita un interes major este noul Apple Watch, ajuns acum la generatia a patra, si care este asteptat sa aiba aceleasi dimensiuni, dar cu un ecran mai generos, dat de marginile sensibil mai reduse decat cele ale modelelor anterioare. La fel, o noua generatie de iPad-uri, atat standard, cat si din familia Pro, sunt asteptate, cu macar unele din ele fiind lipsite de butonul Home, dar integrand tehnologia Face ID navigatia prin gesturi pe ecran.

Chiar si la noua generatie de telefoane, o inlocuire ecran iPhone nu va ridica probleme majore in cazul in care terminalul dumneavoastra are un accident, asa ca nu va sfiiti sa apelati la serviciile unui service profesionist.

Prezentare anoilor iPhone poate fi vazuta urmand acest link, pe 12 septembrie de la ora 18:00, ora Romaniei.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.