Cutie Apple AirPods cu Bluetooth?

/, IOS, iPhone/Cutie Apple AirPods cu Bluetooth?

Apple ar putea extinde dramatic functionalitatea cutiei de AirPods, daca e sa ne luam dupa unul dintre patentele recent inaintate de catre fabricantul din Cupertino. Schita de patent ne arata ca Apple a imaginat un dispozitiv care permite castilor wireless sa se incarce in timp ce el reda muzica tramsmisa de pe iPhone sau iPod catre ele.

E inca neclar daca noul patent Apple presupune o boxa wireless in care se incarca AirPods cu tot cu cutia lor, sau lasa deschis si drumul catre o cutie care are un mic difuzor. Schita de patent inclina catre prima varianta, dar cum Apple s-au dovedit mari fani ai inovatiei in materie de casti audio, ne putem astepta la mai orice, chiar si la idei trasnite.

O alta specificatie interesanta asociata acestui nou patent pomeneste de posibilitatea ca insasi cutia castilor AirPods sa faca streaming audio catre acestea, cand ele nu sunt inauntru. Sursa audio ar fi conectata la cutia AirPods prin intermediul unui cablu, iar cutia ar putea face streaming catre castile purtate de utilizator.

Apple a lansat castile AirPods in urma cu doi ani, in 2016, si un update al acestora este pe buna dreptate asteptat anul acesta. Ramane de vazut cat de ampla va fi lista de noutati pentru ele, si daca vor primi o cutie atat de inteligenta precum sugereaza patentul mentionat.

Producatorii obisnuiesc sa patenteze chiar si cele mai putin plauzibile idei, mergand pe principiul „ce-ar fi daca.” Cele mai multe din acestea nu ajung niciodata sa fie fructificate, cel putin nu in forma in care au fost expuse initial. Totusi, aceste patente depuse contin adesea unele idei care sunt preluate si transformate sau adaptate, si care se regasesc mai apoi in produse senzationale.

Stim ca nu castile sunt prioritatea pentru unii oameni, care se uita suparati la cum arata telefonul lor dupa ce l-au scapat pe jos. Totusi avem pentru ei si o veste buna, pentru ca acum e mai usor ca niciodata sa faca o inlocuire de ecran iPhone intr-un atelier specializat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.