De ce nu include Samsung incarcatorul de 45W in cutia lui Note 10

/, Blog, Samsung/De ce nu include Samsung incarcatorul de 45W in cutia lui Note 10

Comunitatea fanilor Samsung a fost oarecum revoltata din cauza ca producatorul koreean a pus pe piata acum cateva zile cel mai nou phablet, Galaxy Note 10, dar fara a include in pachet cel mai puternic incarcator de care poate beneficia telefonul.

Cu alte cuvinte, desi Note 10 suporta incarcare rapida de 45W, in cutie clientii vor gasi un adaptor de doar 25W. Daca ei vor dori sa beneficieze de capacitatea maxima de incarcare pe care o suporta cel mai nou phablet Samsung, vor trebui sa mai cheltuie inca aproximativ 50€.

Acest detaliu fusese cunoscut cu cateva saptamani inainte de lansarea oficiala a lui Note 10, dar alegerea lui Samsung a fost invaluita in mister. Desigur, cele mai multe opinii dezaprobau decizia koreenilor, reclamand faptul ca Samsung a gasit inca o metoda de a mai “mulge” niste bani din buzunarele celor care voiau sa se bucure deplin de tot ce are Note 10 de oferit.

Intr-o declaratie de dupa lansarea acestui terminal, Samsung s-au scuzat pentru aceasta stare de lucruri spunand ca dimensiunile adaptorului de 45W au fost cele care fac imposibila introducerea lui in pachetul de baza. Datorita specificatiilor acestui adaptor si a particularitatilor lui constructive, el este mai mare decat cel de 25W, si asadar nu poate intra in cutia pe care Samsung o pregatise.

Motivul este intr-adevar hilar, dar totusi cei care vor dori sa beneficieze de cea mai rapida incarcare pentru Samasung Galaxy Note 10 vor trebui sa mai cheltuie niste bani. Daca vreti sa cumparati un charger pentru acest phablet dar fara sa cheltuiti atati bani, va sfatuim sa apelati mai degraba la un service Samsung decat la tonetele de la coltul strazii.