Detalii complete despre Samsung Galaxy XCover Pro

/, Blog, Samsung/Detalii complete despre Samsung Galaxy XCover Pro

Stiam ca Samsung urma sa lanseze cel mai nou telefon “outdoor” al lor, Galaxy XCover Pro, pentru ca in ultima luna acest terminal a trecut prin multiple proceduri de certificare. Acum insa avem informatii mai detaliate despre acest telefon creat de Samsung pentru iubitorii de aventura si pentru cei care lucreaza in medii periculoase.

Galaxy XCover Pro are numarul de model SM-G715F si este echipat cu un procesor Exynos 9611 ajutat de 4 GB de memorie RAM. Asa cum ne asteptam, el ruleaza Android 10 din fabrica, dar si cea mai noua versiune a interfetei grafice One UI 2.0. Memoria de baza este destul de putina, doar 64 GB, dar se pare ca Samsung a adaugat si un slot microSD. Desi acest aspect este deocamdata ocolit in comunicarile oficiale, ne putem astepta ca el sa accepte carduri de pana la 512 GB.

Acest terminal are un ecran Samsung cu diagonala de 6.3″ cu rezolutie FullHD+, de tip LCD. Displayul are o perforatie in partea superior-stanga, pentru camera de selfie de 13 MP. Modulul principal de camere este echipat cu un senzor de 25MP ajutat de unul ultra-wide de 8 MP. Sub cele doua camere gasim si flashul LED.

Scannerul de amprenta este integrat in butonul de pornire/oprire de sub butoanele de volum, in partea dreapta. Ce este interesant e faptul ca XCover Pro mai are inca doua butoane ale caror functii pot fi programate de catre utilizatorii. Unul se gaseste pe latura stanga, iar al doilea este in partea superioara.

Fiind un telefon creat pentru a face fata cu brio celor mai dusmanoase conditii, Galaxy XCover Pro are certificare IP68 pentru protectia la apa si praf, si este conform cu standardul MIL-STD-810 pentru rezistenta la socuri. Mai mult, are si o functie “Push to Talk” pentru mesaje rapide intre doua terminale.

Acumulatorul inmagazineaza 4020 mAh si se incarca printr-un port USB-C. Galaxy XCover Pro este asteptat undeva la inceputul lunii februarie cu un pret de 500 de euro.