Detalii despre Galaxy A01, cel mai ieftin telefon Samsung

/, Blog, Samsung/Detalii despre Galaxy A01, cel mai ieftin telefon Samsung

Pana in acest moment, cel mai ieftin telefon al seriei Galaxy A a lui Samsung era A10, dar acest lucru tocmai urmeaza a se schimba. FCC (Federal Communications Commission) a emis o certificare pentru un nou terminal Samsung numit Galaxy A01 si care are doua versiuni. Modelul SM-A015F este prevazut cu un singur slot SIM, in timp ce SM-A015F/D este varianta dual-SIM.

Datele despre Galaxy A01 sunt foarte sumare in acest moment, dar FCC spune ca acest telefon va fi echipat cu un procesor cu opt nuclee, caruia ii sunt atasati 2 GB de memorie RAM. Testele efectuate de agentia nord-americana dezvaluie si ca el ruleaza Andoid 10, dar nu stim inca daca este o versiune completa sau un de tip Andoid Go.

Cateva schite indica si faptul ca Galaxy A01 va avea doua camere principale, parerile convergand inspre senzorul de adancime de camp pentru cea de-a doua. Nu avem date legate de caracteristicile acestui modul de camere, dar nu ne putem astepta la minuni. Camera de adancime ar putea avea un senzor de 2-5 MP, in timp ce cea principala ar putea fi una de 24 MP.

Schitele indica si faptul ca Galaxy A01 are o mufa jack de 3.5mm in partea de sus, in timp ce acumulatorul are capacitate de 3000 mAh, fara insa a se preciza daca portul este USB-C sau microUSB. A01 ar urma sa fie echipat cu un ecran Samsung de 5.7″ si cu stocare de 16 GB.

La fel ca si Galaxy A10, A01 este un produs ODM (Original Design Manufacturer), adica a fost conceput de catre Samsung, insa este produs de o alta companie, care are si dreptul sa il rebranduiasca si sa il vanda sub alt nume. Galaxy A01 este construit de catre Huaqin Telecom din Shanghai, in timp ce A10 vine din alta sursa. Asteptam detalii legate de pret si data de lansare, desi nu suntem siguri ca acest telefon va ajunge in pietele occidentale, fiind cel mai probabil destinat pietelor asiatice sau africane, mult mai avide de terminale foarte ieftine.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.