Detalii despre Samsung Galaxy A71

/, Blog, Samsung/Detalii despre Samsung Galaxy A71

Dupa ce au aparut primele randari digitale ale lui Galaxy A51, este randul lui Galaxy A71, un alt terminal pe care Samsung planuieste sa il lanseze in scurt timp. A71 este fratele mai mare al lui A51, care vine cu un ecran mai generos si un design foarte asemanator.

Cele mai multe voci par sa indice faptul ca Galaxy A71 va fi echipat cu un ecran Samsung AMOLED de tip Infinity-O, ceea ce inseamna o perforatie mica pentru camera de selfie, pozitionata in partea central-superioara. Totusi, unele zvonuri vorbesc si despre posibilitatea ca acest ecran sa fie unul LCD IPS, ceea ce ar fi mai profitabil pentru Samsung.

Acest display ar urma sa aiba o diagonala generoasa, de 6.7″, care va face perforatia pentru camera de selfie de 32 MP sa para intr-adevar minuscula. Per ansamblu, A71 arata foarte asemanator cu telefoanele din seria Note 10, cu exceptia faptului ca ecranul este plat, cu doar o mica zona rotunjita catre marginile foarte subtiri.

Se pare ca senzorul de amprenta va fi integrat in ecran, intrucat pe laterale nu vedem decat butoanele de volum si cel de pornire. In partea de jos observam un port USB-C secondat de o mufa jack stereo, ceea ce indica faptul ca Samsung pastreaza castile cu fir pentru telefoanele lor din gama medie.

Pe spate, Galaxy A71 are o insula de forma dreptunghiulara, care contine 4 camere. Cea principala va fi una de 48 MP, alaturi de care vom avea una de 12 MP ultrawide, una de 12 MP telefoto, precum si flashul LED si un senzor Time-of-Flight.

Pentru moment, stim ca A71 va avea un procesor Snapdragon 675 si 8 GB de memorie RAM, ruland Android 10 din fabrica. Cel mai probabil, el va avea versiuni de stocare care pleaca de la 64 sau 128 de GB, cu modelul de top avand cel mai probabil 256 GB, plus un slot hibrid SIM/microSD.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.