Detalii despre viitorul Huawei Enjoy 10

/, Blog, Huawei/Detalii despre viitorul Huawei Enjoy 10

Agentia chineza TENAA a emis o certificare pentru un nou telefon Huawei despre care se crezuse initial ca e o versiune usor modificata al terminalului Y9 Prime. Pana la urma s-a dovedit ca este vorba despre Enjoy 10, un telefon intrucatva asemanator cu Y9 Prime, dar care a fost adus la zi in ceea ce priveste specificatiile… mai putin displayul.

Enjoy 10 aduce un ecran Huawei LCD, cu diagonala de 6.59″ si rezolutie FHD+, ceea ce ar putea indica faptul ca pretul lui va fi unul foarte accesibil. Y9 Prime avea un modul de camere principale separat in doua, dar Enjoy 10 le-a grupat pe verticala.

Avem acum de-a face cu un senzor de 48MP, ajutat de unul de 8 MP cu lentila ultrawide si unul de 2 MP pentru adancimea de camp. Blitzul LED e si el pozitionat dedesubtul celor trei camere. Tot pe spate gasim si scannerul traditional de amprenta, in partea central-superioara a capacului de plastic. Camera de selfie este de tip pop-up si are un senzor de 16 MP.

Huawei Enjoy 10 are cel mai probabil un procesor Kirin 710, cu opt nucleee care ruleaza la 2.2 Ghz. In mod surprinzator, producatorul chinez va oferi trei versiuni de echipare cu memorie RAM, de 4, 6 si 8 GB, in timp ce stocarea nativa este de 128 GB, expandabila cu un card microSD.

Bateria este si ea generoasa, avand capacitatea de 3900 mAh, alimentata printr-un port USB-C, cel mai probabil suportand si incarcare rapida de 25W. Enjoy 10 va rula Android 9 Pie din fabrica, peste care Huawei va instala interfata grafica proprie, EMUI 9.1. Acest terminal va fi vandut in culorile negru, albastru si verde, dar inca nu avem un pret estimat sau o data certa la care ar putea ajunge in magazine.