Detalii despre viitorul Samsung M21

/, Blog, Samsung/Detalii despre viitorul Samsung M21

Stim ca Samsung planuieste sa upgradeze gama lor mediana prin introducerea unor urmasi ai terminalelor M10, M20 si M30, care se vor numi M11, M21 si respectiv, M31. Unul din aspectele cheie care vor imbunatati noua serie Galaxy M este reprezentat de stocarea cu care vin aceste terminale. Cele mai recente zvonuri mentioneaza ca aceste telefoane vor fi oferite cu stocare care porneste de la 64 GB in loc de 32, iar acest detaliu este imbucurator pentru viitorii clienti.

Pentru moment avem cateva detalii legate de viitorul Galaxy M21, care are numarul de cod SM- M215F, care se pare ca va fi lansat in versiuni de 64 si 128 GB si cu un procesor nou, Exynos 9610 sau 9611, si care ar permite instalarea celei mai recente versiuni de Android. Nu ar fi exclus sa vedem un Samsung M21 ruland Android 10 din fabrica, peste care sa fie instalata versiunea 2.0 a interfetei grafice One UI.

Nu stim inca dimensiunile displayurilor, dar este foarte probabil ca producatorul koreean sa utilizeze acelasi ecran Samsung Infinity-V sau U, pastrand diagonalele si poate micsorand putin marginile pentru un aspect mai apropiat de cel premium. Se crede ca Galaxy M21 va avea trei camere principale, dar inca nu avem detalii despre ce senzori ar putea fi utilizati.

Cat despre culori, M11, M21 si M31 vor fi disponibile pentru inceput in albastru si negru, fiecare cu o a treia nuanta diferita. M11 va avea o versiune violeta, M21 una verde, iar M31 una rosie. Samsung ar putea adauga dupa lansare noi optiuni, spun unele voci din industrie. Aceste trei terminale ar putea fi lansate chiar in cursul acestei luni, asta daca tinem cont ca Galaxy M10 si M20 au aparut in ianuarie 2019.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.