Doar iPhone Pro ar putea primi camera ToF

/, IOS, iPhone/Doar iPhone Pro ar putea primi camera ToF

Zvonuri recente din tabara Apple par a indica o noua caracteristica pe care compania nord-americana o vor implementa in viitoarea generatie de iPhone. Este vorba despre o camera de tip Time-of-Flight, cea de-a patra care ar putea fi introdusa pe telefoanele acestea, echipata cu un senzor 3D mai performant, care va imbunatati semnificativ calitatea fotografiilor si filmarilor.

Totusi, doar doua din modelele noi de iPhone ar putea beneficia de acest upgrade si este bineinteles vorba despre cele de varf, iPhone 12 Pro si 12 Pro Max. Modelul 12 de baza ar putea avea trei camere, dar despre acest lucru nu avem inca vreo confirmare. Chiar si asa, senzorul ToF ar putea aparea pe noul iPad Pro care este asteptat in scurt timp, asa ca probabil ne vom putea da seama despre capabilitatile lui mai devreme.

La fel, in mediile online se spune ca noile iPhone ar putea primi camere complet noi, cu senzori de 64 MP, care ar urma sa produca imagini mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta datorita noului Night Mode lansat odata cu generatia precedenta. Un nou mod pentru fotografie macro ar permite si apropierea de subiect cu inca 2.2 cm, pentru imagini mai calitative.

Alaturi de aceste upgrade-uri, noile telefoane Apple vor primi si un nou model de ecran iPhone cu o crestatura mai mica, conector USB-C si o noua generatie a tehnologiei de procesare a imaginii numita Smart XDR.

Va trebui sa mai asteptam insa pentru a pune mana pe un iPhone din noua generatie intrucat afacerile lui Apple sunt afectate de pandemia de coronavirus COVID-19, iar testarile, productia si lansarea vor fi decalate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.