Doar S21 Ultra 5G primeste suport pentru S Pen

/, Blog, Samsung/Doar S21 Ultra 5G primeste suport pentru S Pen

Samsung a decis ca S21 Ultra 5G sa fie singurul terminal din gama S21 care va primi suport pentry stylusul S Pen, cel putin pentru moment. Este stiut ca gigantul koreean planuieste sa isi consolideze produsele, urmarind sa elimine intr-un viitor apropiat phableturile Note din oferta.

Initial, telefoanele Galaxy Note ofereau un ecran de mult mai mari dimensiuni fata de terminalele S, cu care utilizatorii puteau folosi si un stylus. Intre timp insa, displayurile celor doua serii s-au apropiat din ce in ce mai mult ca forma si marime, S Pen ajungand sa fie cam singura diferenta cu adevarat notabila dintre ele.

Dandu-si seama ca S+ si S Ultra lansate recent devin aproape identice cu Note, e lesne de inteles motivul pentru care Samsung se gandeste sa “scape” de phablet. Desi cei mai pesimisti analisti din industrie considerau ca acest moment ar urma sa vina in vara lui 2021, se pare ca Samsung va mai lansa macar o generatie de Note, asteptand sa vada si felul in care vor fi primite telefoanele S cu suport pentru S Pen.

Deocamdata, S21 Ultra 5G va fi lansat in doar doua versiuni de culoare, argintiu si negru, fiind insa posibil sa vedem si unele noi adaugate ulterior. Spre deosebire de S21 si S21+, S21 Ultra va avea in continuare un ecran Samsung cu margini usor curbate si va fi disponibil in versiuni de 128, 256 si 512 GB.

Stylusul S Pen nu va fi inclus in pachetul telefonului, cei care doresc sa il foloseasca trebuind sa il achizitioneze separat. La fel, S21 Ultra 5G nu va avea un locas special pentru acesta, cum au phableturile Note. Samsung va pune in vanzare niste huse de protecttie speciale pentru aceste telefoane, iar ele vor avea un compartiment dedicat lui S Pen.