E posibil ca Galaxy A70S sa aiba camera de 64 MP

/, Blog, Samsung/E posibil ca Galaxy A70S sa aiba camera de 64 MP

Nu a trecut decat putina vreme de cand Samsung a trimis pe piata modelul Galaxy A70, dar se pare ca seria de noutati ale koreenilor sunt departe de a fi gata in acest prim semestru al lui 2019. Cele mai recente stiri din tabara Samsung indica faptul ca un nou model A70 si-ar putea face debutul in curand. Totusi, acest lucru nu ar avea in sinea lui o valoare prea mare, daca nu ar fi vorba de un zvon asociat acestui nou terminal.

Mai multe voci din industrie cred ca noul telefon, Galaxy A70S va fi cel dintai terminal Samsung echipat cu noua camera GW1 cu senzor de 64 de megapixeli. A70S ar putea fi lansat in cea de-a doua parte a acestui an, probabil dupa ce Samsung va termina toate testele legate de noul lor senzor, unul de tip ISOCELL Tetracell Quad care combina imaginile a patru pixeli adiacenti in una singura, pentru a oferi detalii mai clare, o reducere importanta a zgomotului din fotografiile facute in lumina slaba, dar si o gama dinamica (HDR) superioara.

Se pare ca Samsung adopta o noua strategie in marketarea catorva din noile lor tehnologii. Este vorba de a le testa intai in piata prin introducerea lor in terminale din gama medie de pret inainte de a le implementa in telefoanele din gamele de varf. In acest fel, Samsung ar beneficia si de un feedback in conditii “real life” din partea utilizatorilor, putand face eventuale modificari necesare inainte de a echipa flagshipurile cu aceste noi tehnologii. Asta ne duce imediat cu gandul la Galaxy Note 10, noul phablet al companiei koreene a carui lansare este asteptata acest an, de asemenea.

Desi o camera noua si atat de impresionanta este desigur o veste foarte buna, nu putini fani ai koreenilor asteapta aparitia unui nou ecran Samsung care sa deschida noi orizonturi in industria mobilelor, unul fara crestaturi si fara gauri, sub care sa fie integrate atat senzorul de amprenta, cat si camera sau camerele de selfie. Ramane de vazut cand ne vom putea bucura de un asemenea display, cu cele mai multe si mai optimiste sperante indreptandu-se catre finalul lui 2020.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.