Ecranul lui Galaxy Z Flip se zgarie cu unghia

/, Blog, Samsung/Ecranul lui Galaxy Z Flip se zgarie cu unghia

Asa cum ne asteptam, nu a durat mult pana la primele teste de zgariere care au vizat noul telefon flexibil al lui Samsung, Galaxy Z Flip. Autorul celebrului canal de YouTube Jerry Rig Everything a supus acest telefon unor teste serioase, iar rezultatele vorbesc de la sine. Desi in ansamblu, Z Flip este mai rezistent decat ne asteptam in anumite scenarii, ecranul lui lasa inca de dorit la capitolul rezistenta.

De fiecare data cand Jerry testeaza rezistenta unui ecran, el il zgarie cu niste unelte speciale de diferite duritati cuprinse intre gradul 2 si gradul 10. Spre dezamagirea noastra, unealta de grad 2 a fost de ajuns pentru a lasa urme pe noul ecran Samsung, desi avea un varf simplu, confectionat din plastic.

Iar ca dezamagirea sa fie si mai mare, in locul uneltei de grad 5, Jerry a folosit unghia degetului mare, aceasta lasand la fel urme in ecran. Unealta de grad 6 a zgariat efectiv ecranul, dislocand bucati din el, iar acest lucru facandu-l pe Jerry sa se abtina de la a testa si uneltele de grade superioare.

Conform altor teste efectuate pe Z Flip, acest display are intr-adevar un strat de sticla in componenta sa, dar la exterior este totusi acoperit cu un strat subtire din plastic. Din aceasta cauza el este inca usor de zgariat, desi pare a fi un pic mai rezistent decat ecranul lui Galaxy Fold.

La capitolul rezistenta la praf si obiecte de mici dimensiuni, Galaxy Z Flip a reusit sa se mentina in stare de functionare dupa ce nisipul si pietricelele introduse in balama au fost suflate cu un tub de aer comprimat. In ceea ce priveste indoirea inversa a telefonului, Z Flip s-a dovedit a fi mai rezistent decat crezuse Jerry, el suportand o forta de apasare mult mai mare. In ciuda faptului ca s-a crapat o carcasa de sticla de pe spate, ecranul a ramas functional.

Dincolo de acest aspect, ramane inca problema rezistentei la zgariere a ecranului, iar Samsung avertizeaza posesorii de Galaxy Z Flip sa fie atenti cu acest terminal. Se pare ca inca mai avem de asteptat pana la aparitia unui telefon flexibil care sa rivalizeze cu formatele consacrate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.