Este acest telefon Samsung Galaxy X?

/, Blog, Samsung/Este acest telefon Samsung Galaxy X?

Ice Universe a dezvaluit recent o fotografie despre care se banuieste ca ar infatisa un prototip al noului flagship aniversar al lui Samsung, Galaxy X.

Desi sursa acestei fotografii nu a facut vreo referire explicita la Galaxy X, a fost mentionat termenul „Beyond,” nume de cod utilizat de catre Samsung pentru a denumi noul varf de gama. Cum multa lume se asteapta ca producatorul coreean sa faca anuntul oficial legat de telefonul aniversar chiar in luna ianuarie a anului viitor, nu ar fi cu totul de mirare ca Samsung sa aiba deja in faza de prototip mai multe terminale experimentale.

Fotografia ne arata un telefon cu margini insesizabile pe laterale, si cu margini dramatic reduse in extremitatile superioara si inferioara, cel putin comparativ cu ce ofera Galaxy 9 si 9+. De asemenea, pe ecranul telefonului nu se vad senzori, butoane, vreo camera sau difuzor.

In cazul in care terminalul din fotografie are vreo legatura reala cu Galaxy X, inseamna ca Samsung au dezvoltat senzorul de amprenta integrat in ecran, si ar putea avea si un sistem de camere escamotabile. Alte zvonuri includ si un sistem de scanare faciala 3D care sa poata fi luat in seama drept rival al tehnologiei Face ID de pe iPhone X.

Cu cateva luni in urma s-a speculat chiar ca Samsung detine o tehnologie care i-ar permite sa fabrice display-uri care emit sunet, si care elimina nevoia de a instala un difuzor in telefoanele ce au asemenea ecrane. Cat de reale sunt aceste idei urmeaza sa vedem insa intr-un timp relativ scurt.

Desigur, nu eliminam din ecuatie nici posibilitatea ca aceasta fotografie sa fie doar o manipulare iscusita pornita de la o imagine cu S9+, realizata in urmarirea senzationalului. Ce este aproape sigur insa, e faptul ca Samsung pregateste un terminal din gama de varf care introduce schimabri majore, atat in aspect, cat si in tehnologie, dimensiuni si functionalitate. Ramane de vazut cat de dificila va fi o inlocuire ecran Samsung Galaxy X dupa ce terminalul va ajunge la clientii mai putin grijulii.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.