Fanii Samsung nu par foarte incantati de ideea unui Note FE

/, Blog, Samsung/Fanii Samsung nu par foarte incantati de ideea unui Note FE

Publicatia SamMobile a efectuat un sondaj de opinie in randul cititorilor site-ului, in care i-a intrebat ce parere au despre eventualitatea ca Samsung sa lanseze o versiune FE a phabletului Galaxy Note. Aceasta intrebare aparuse pe fondul zvonurilor din ce in ce mai numeroase care dau ca aproape sigura eliminarea lui Note din oferta producatorului koreean intr-un viitor foarte apropiat, cel mai probabil in 2022.

Desi Samsung S20 FE s-a bucurat de o primire foarte buna, mai ales in Statele Unite, se pare ca in ceea ce priveste phabletul, aceasta reteta s-ar putea sa nu functioneze. In mod destul de surprinzator, 43% dintre respondenti au afirmat ca un Galaxy Note are sens doar in cazul in care aduce specificatii de top, demne de un adevarat flagship, incepand de la procesor, stocare, memorie si pana la tipul sau dimensiunea unui ecran Samsung cu adevarat premium.

Pe de alta parte, 33% din cei chestionati au spus ca ar lua in considerare un Note FE doar in cazul in care ar veni cu un pret cu adevarat atractiv, insemnand o reducere substantiala fata de pretul cu care se lansasera pana acum aceste terminale de top.

18% au spus ca ar cumpara un asemenea telefon pentru experienta de utilizare pe care o ofera. Chiar daca Samsung ar renunta la un Note de varf si ar introduce un Fan Edition, atat timp cat felul in care interactioneaza posesorii cu el ramane neschimbat si nu sunt scaderi drastice in performanta, acesti 18% ar fi multumiti cu un FE. De remarcat ca doar 7% au spus ca ar trece la un Z Fold pe care sa il poata utiliza impreuna cu stylusul S Pen.

Dincolo de faptul ca acest sondaj nu are vreo pretentie de reprezentativitate in randul fanilor Samsung la nivelul pietei mondiale, el ne poate oferi niste linii de ghidare in ceea ce ar putea insemna atasamentul fanilor de phableturile Note. Cat despre planurile lui Samsung cu acest telefon, nu ne ramane decat sa asteptam anul 2021…