Galaxy A02s este noul terminal entry-level al lui Samsung

/, Blog, Samsung/Galaxy A02s este noul terminal entry-level al lui Samsung

Dupa ce primise in prima instanta certificarea din partea Bluetooth SIG, noul terminal din seria entry-level a lui Samsung, Galaxy A02s, a trecut recent pe la alte doua agentii, Geekbench si NBTC.

Detaliile tehnice legate de A02s sunt inca foarte sumare, dar stim ca numele lui de produs este SM-A025F/DS, ceea ce indica faptul ca va fi un terminal dual-SIM. Cel mai probabil, al doilea slot SIM va putea fi folosit pentru a extinde memoria telefonului; fiind un model ieftin, ne asteptam ca el sa vina cu stocare redusa, cel mai probabil de 64 GB.

Putinele informatii care sunt disponibile indica faptul ca procesorul grafic este un Adreno 506, care este de obicei parte din procesoarele Snapdragon 450, dar asupra acestui aspect inca planeaza multa incertitudine. Galaxy A02s este asteptat cu 3 GB de RAM, ruland Android 10 din fabrica.

Nu ne asteptam la un ecran Samsung deosebit, si asta tot din cauza pretului. Chiar daca va fi un telefon ieftin, A02s ar putea avea un display OLED de tip Infinity-O si nu unul LCD. La capitolul camere, A02s nu credem ca va putea impresiona prea mult, desi nu ne-ar mira sa il vedem aparand cu 3 senzori in modulul principal. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu va fi senzational, din nou, din ratiuni de pret.

Cea principala ar putea fi una de 24-32 MP, secondata de una ultrawide de 5 MP si poate si un senzor macro sau de adancime, de 2 MP. Camera de selfie ar putea fi una de 16 MP. Samsung Galaxy A02s este asteptat in toate pietele internationale, in Europa el putand avea un pret de vanzare intre 100 si 120 de Euro.