Galaxy A10s are baterie mai mare, camere mai bune

/, Blog, Samsung/Galaxy A10s are baterie mai mare, camere mai bune

Familia Galaxy s-a marit cu inca un membru dupa ce Samsung a anuntat o noua versiune a lui A10, care a primit sufixul “s”. A10s se adauga asadar popularei game de mijloc, dar aduce si imbunatatiri semnificative acestui terminal entry-level.

Galaxy A10s are un ecran Samsung generos, de tip Infinity-V, cu diagonala de 6.2″ si rezolutie HD+ de 720 x 1520 pixeli. Telefonul are 2 GB de RAM si stocare interna de 32 GB, dar procesorul este acum unul octa-core, cu patru nuclee la 2 GHz si patru la 1.5 GHz. Memoria de baza poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 512GB, deci stocarea nu reprezinta o problema prea mare.

Unul din aspectele pe care koreenii le-au imbunatatit la versiunea noua a acestui terminal este calitatea camerelor. Senzorul frontal face acum fotografii selfie de 8 MP, in comparatie cu doar 5 MP cat avea camera de pe A10, utilizatorii putandu-se bucura acum si de un efect bokeh mai pronuntat. Modulul principal are doua camere, una de 13 MP ajutata de una pentru adancimea de camp cu un senzor de 2 MP. A10s va beneficia de tehnologie de recunoastere faciala si va avea un scanner de amprenta pozitionat in partea din spate.

Bateria a primit un upgrade semnificativ, de peste 17%. Acumulatorul lui A10s stocheaza acum 4000 mAh, iar portul de incarcare a fost schimbat de la microUSB la USB-C. Inca nu avem date despre vitezele de incarcare, dar ne putem astepta ca Samsung sa echipeze acest terminal cu fast charging, data fiind capacitatea bateriei. Un incarcator rapid de 15-25W pare sa fie cea mai logica alegere.

Samsung nu au anuntat inca la ce data va ajunge Galaxy A10s in magazine, si nici pretul pe care il va avea, dar stim ca acest telefon va fi disponibil in culorile neagra, verde, albastra si rosie. Expertii estimeaza un pret intre 200 si 250 de euro.