Galaxy A11 are ecran de 6.4″, cu perforatie

/, Blog, Samsung/Galaxy A11 are ecran de 6.4″, cu perforatie

Dupa ce in prima instanta am avut parte doar de niste fotografii precare cu partea din spate a lui Galaxy A11, au aparut in sfarsit randari digitale ale intregului terminal. A11 le succede lui A10 si A10s, si aduce o serie de upgrade-uri, ramanand totusi unul din cele mai ieftine smartphone-uri fabricate de koreeni..

A11 va avea un generos ecran Samsung, cu diagonala de 6.4″, cu tehnologie LCD si o perforatie in coltul din stanga sus pentru camera de selfie echipata cu un senzor de 8 MP. Evident, nu poate fi vorba de scanner de amprenta integrat in display; acest senzor este pozitionat pe capacul din spate si este de tip capacitiv.

Se pare ca Galaxy A11 va avea o camera principala de doar 13 MP, ajutat de inca doi senzori care sunt inca necunoscuti la aceasta data. Cel mai probabil, unul din ei va fi ultrawide, in timp ce al treilea ar putea fi unul macro.

Butoanele de volum si cel de pornire sunt amplasate pe latura dreapta si se pare ca acest terminal va fi dual-SIM, a doua cartela putand fi inlocuita cu un card microSD. Stocarea de baza asteptata este de 128 GB, ceea ce reprezinta un atu important pentru un telefon atat de ieftin. A11 are bineineles, mufa stereo de 3.5mm, care este insa pozitionata in partea superioara.

Acumulatorul este unul generos, cu o capacitate de 4000 mAh, dar nu stim deocamdata daca Samsung va oferi optiunea de incarcare rapida la o putere mai mare de 15 W, ceea ce e destul de putin.

Cat despre data la care acest telefon ar putea fi lansat, ea ramane o necunoscuta. Zvonuri din industria mobila din India spun ca Galaxy A11 ar urma sa fie dezvaluit in curand in acea piata, cu un pret de 125$, urmand ca la la scurt timp sa isi croiasca drum si spre restul pietelor internationale.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.