Galaxy A12 va fi un telefon foarte atractiv

/, Blog, Samsung/Galaxy A12 va fi un telefon foarte atractiv

Samsung pregateste lansarea unui nou telefon entry-level din familia Galaxy A, dar, spre deosebire de alte modele similare, nu se sfieste sa il echipeze cu o sumedenie de imbunatatiri care il vor face foarte atractiv pentru cei care isi doresc un terminal nou la un pret excelent.

S-a plecat de la platforma lui A11, dar koreenii au inlocuit acumulatorul de 4000 mah cu unul de 5000 mAh, valoare care pare sa devina standardul pentru acest producator. A12 va avea nu mai putin de patru camere in modulul principal: una de baza de 48 MP, alaturi de una ultrawide de 5 MP si doi senzori de cate 2 MP, unul de adancime si unul macro, in timp ce camera de selfie va fi una de 8 MP, ca la A11.

Noul ecran Samsung folosit este unul Infinity-V cu diagonala de 6.5” si rezolutie HD+, insa si procesorul este schimbat. Desi Samsung nu mentioneaza deocamdata ce procesor va avea acest telefon, specificatiile lui par sa indice ca ar fi vorba de un MediaTek Helio P35, cu opt nuclee.

Oferta pe acest model va fi una variata, koreenii urmand sa puna in vanzare terminale cu 3, 4 si chiar 6 GB de RAM, in timp ce optiunile de stocare vor fi de 32, 64 si chiar 128 GB, pastrand slotul pentru un card microSD aditional care poate adauga pana la 1TB de spatiu.

Scannerul de amprenta va fi pozitionat pe butonul alteral de pornire, din ratiuni evidente de cost. Vor fi disponibile patru versiuni de culoare, alb, negru, rosu si albastru, iar lansarea oficiala este asteptata undeva in ianuarie 20121. Preturile anuntate pentru Europa sunt de 179€ pentru varianta de 64 GB si 199€ pentru cea de 128 GB, fara a se mentiona daca aceasta piata va beneficia si de modelul de baza de 32 GB.