Galaxy A21s aproape de lansare

/, Blog, Samsung/Galaxy A21s aproape de lansare

Momentul in care Samsung va lansa noul Galaxy A21s este foarte aproape, cred expertii din industrie. A mai aparut inca o randare digitala a lui A21s si ea confirma presupunerile potrivit carora acest model va fi foarte greu de deosebit de A21, pe care este bazat.

Sursa acestei imagini ofera si niste date tehnice despre acest terminal, date care par sa confirme ceea ce vazusem in unul din rapoartele de la Geekbench legate de el. Se pare ca el va avea un ecran Samsung foarte amplu, cu diagonala de 6.55″, de tip Infinity-O, cu perforatia pentru camera de selfie in coltul din stanga sus. In ciuda dimensiunilor generoase, koreenii au decis ca acest display sa aiba doar rezolutie FullHD+. Camera de selfie va fi una de 13 MP.

Camerele din modulul principal vor fi in numar de trei, cu cea de baza avand un senzor de 48 MP, ajutat de unul de 8 MP ultrawide si de unul macro de 2 MP. Scannerul de amprenta va fi pozitionat pe spatele telefonului, cel mai probabil, in timp ce portul de incarcare ar trebui sa fie unul de tip USB-C, dat fiind ca A20 si A20s au deja un asemenea conector.

Bateria ar urma sa fie una de 5000 mAh, alimentand un procesor Exynos 850 cu 3 GB de RAM si versiuni de stocare care incep de la un dezamagitor 32 GB, compensat prin adaugatrea unul slot pentru carduri microSD.

Va fi interesant de vazut ce planuri are Samsung pe termen mediu cu atat de multe telefoane din gama A, multe din ele avand doar diferente minore intre editii si preturi oarecum asemanatoare.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.