Galaxy A30 updatat cu filmare slow-motion

/, Blog, Samsung/Galaxy A30 updatat cu filmare slow-motion

O veste buna pentru cei care au ales sa cumpere un telefon Galaxy A30. Samsung a inceput distribuirea unei noi versiuni de software care aduce o optiune ce fusese absenta pana acum, filmarea in Slow-Motion.

Se pare ca Galaxy A30 era pregatit pentru filmari slow-motion din punct de vedere hardware, dar ii lipsise firmware-ul care sa faca posibila aceasta functie. De ce Samsung a evitat sa o includa in editia de debut a software-ului acestui terminal ramane inca un secret, dar este minunat ca acest update remediaza lipsa.

Alaturi de filmarea in slow-motion, acest update mai aduce si o compatibilitate mai buna cu aplicatii terte, intre care Telegram este mentionata in mod special. Noul firmware are codul A305FDDU2ASE5 si are in jur de 495 MB, fiind pentru inceput distribuit in India, Thailanda si Malaezia, urmand ca distribuirea la scara larga sa aiba loc in scurt timp catre toate pietele in care a fost vandut acest terminal. Daca in 2-3 saptamani nu apare o notificare in acest sens pe telefonul dumneavoastra, puteti incerca sa navigati la meniul de setari si sa actionati downloadul manual al acestui update.

Galaxy A30 este un telefon din gama medie de pret a producatorului koreean, echipat cu un procesor Exynos 7904 cu 8 nuclee, cu 3/4 GB de RAM si 32/64 GB de stocare si care are un ecran Samsung Super AMOLED de 6.4″ cu rezolutie de 1080 x 2340 pixeli. Telefonul accepta doua nano-SIM-uri si este echipat cu doua camere principale si un acumulator generos, de 4000 mAh.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.