Galaxy A42 va fi cel mai ieftin Samsung 5G

/, Blog, Samsung/Galaxy A42 va fi cel mai ieftin Samsung 5G

Samsung au planuri ambitioase pentru segmentul de telefoane compatibile 5G, si nu se sfiesc sa afirme acest lucru. Cea mai recenta miscare a producatorului koreean o reprezinta un nou membru al familiei Galaxy A care ar urma sa se lanseze in acest an, si care ar deveni probabil cel mai ieftin telefon 5G al companiei.

Este vorba despre modelul Galaxy A42 5G, care are numele de cod SM-A426B, un terminal din gama medie de pret. Lansarea lui ar insemna o premiera binevenita pentru entuziastii 5G, intrucat aceasta da semnalul ca telefoanele compatibile cu acest standard vor putea fi achizitionate la preturi cel putin acceptabile pentru un public foarte larg.

A42 5G se va adauga asadar altor telefoane din gama A, precum A71 5G si A51 5G, dar va cobori semnificativ bariera de pret pentru aceasta caracteristica si ne asteptam ca noul model sa se vanda foarte bine. Totusi, se pare ca el nu este asteptat decat catre finalul anului, iar Samsung si-ar putea reconsidera politicile in functie de cum vor juca Apple pe piata dupa lansarea celei de-a 12-a generatii de iPhone.

Nu stim inca ce procesor va echipa Galaxy A42 5G, dar ne putem astepta ca modemul sa nu fie integrat in el. In rest, se pare ca A42 5G va fi destul de asemanator cu modelul din care este derivat, si anume A41. Asta inseamna ca ar putea avea acelasi ecran Samsung de 6.1″ cu scanner de amprenta incorporat, 4 sau 6 GB de memorie RAM un acumulator de pana la 4500 mAh.

La capitolul stocare, mai multe surse indica faptul ca A42 5G ar putea incepe de la 128 GB, dublu fata de modelul de baza al lui A41. Acesta din urma are preturi care incep de la 235€, iar versiunea noua ar putea veni undeva intre 250 si 300 Euro.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.