Galaxy A50 primeste Night Mode si Super Slo-Mo

/, Blog, Samsung/Galaxy A50 primeste Night Mode si Super Slo-Mo

Vesti bune pentru fanii Samsung vin odata cu update-ul de securitate al lunii iunie, iar posesorii de Galaxy A50 au toate motivele sa fie cei mai bucurosi. Compania koreeana a deci sa aduca noi functionalitati pentru aceste telefoane, cele mai importante fiind in domenile foto si video.

Dupa instalarea acestui nou firmware, Samsung Galaxy A50 va beneficia de un nou mod de fotografiere in lumina scazuta, numit Night Mode. El va imbunatati dramatic calitatea fotografiilor in medii intunecoase datorita unui algoritm special care poate utiliza la maxim capabilitatile camerelor de pe A50.

O a doua functie pe care Samsung o adauga lui A50 este Super Slo-Mo, capacitatea de a inregistra video la framerate-uri foarte mari, permitand un efect de incetinire si ajutandu-i pe utilizatori sa filmeze continut de o calitate superioara cu subiecte aflate in miscare rapida.

Samsung mai adauga ca accesarea acestor noi functii ale camerelor nu se va face automat dupa instalarea noului software. Va fi necesara o resetare a functiilor camerei din meniul telefonului, dupa care ea va putea fi folosita.

Alaturi de Night Mode si Super Slo-Mo, Galaxy A50 primeste si capaciatea de a citi nativ coduri QR, fara ajutorul aplicatiei Bixby Vision. Un buton software dedicat va aparea in interfata camerei foto in acest sens. Tot el va permite utilizatorilor sa opreasca aceasta functie in cazul in care nu au nevoie de ea in mod constant.

Firmware-ul nou are codul A505FDDU2ASF2 si vine intr-un packet de 422 MB, de aceea e recomdandat sa il descarcati in timp ce sunteti conectati la o retea Wi-Fi. Distribuirea a inceput deja Over-The-Air, dar il puteti descarca si manual navigand in meniul telefonului la Settings > Software Update. Ori, daca nu sunteti inca familiarizati cu update-urile de software, puteti trage o fuga la un service Samsung unde, pentru un cost modic, veti putea actualiza telefonul la cel mai nou firmware.