Galaxy A90 vine cu cel mai puternic procesor Samsung

/, Blog, Samsung/Galaxy A90 vine cu cel mai puternic procesor Samsung

Procesoarele de top sunt indeobste rezervate pentru telefoanele premium, dar Samsung face un pas indraznet si include unul din cele mai puternice cipuri intr-un terminal care nu apartine seriei S. Este vorba despre unul din cele mai asteptate telefoane sub-premium, Galaxy A90, care va fi lansat cu procesorul Snapdragon 855.

Nu avem inca date despre cata memorie RAM va avea acest telefon, si nici despre stocarea lui nu se stie inca nimic. E de asteptat totusi ca Samsung sa nu se zgarceasca in ceea ce priveste echiparea lui A90, mai ales dupa ce a decis sa utilizeze un asemenea procesor.

Desi existasera zvonuri potrivit carora A90 ar putea fi rebranduit si lansat ca debut al unei posibile serii R, cele mai recente informatii par sa confirme ca el va fi doar varful de gama al familiei A. Mai mult decat atat, Samsung il va oferi in doua versiuni, cu conectivitate 4G si 5G. Telefonul LTE are codul de produs SM-A905, in timp ce cel 5G are codul SM-A908.

A90-ul standard vine cu trei camere principale de 48, 12 si 5 MP, si are o caracteristica inca misterioasa, numita “Tilt OIS”, OIS prescurtand stabilizarea optica a imaginii (Optical Image Stabilization), cea mai performanta tehnologie in industrie, mult mai buna decat stabilizarea digitala. A90 5G are camere de 48, 8 si 5 MP.

Ambele telefoane vor fi echipate cu acelasi tip de ecran Samsung de 6.7″ care le apropie de segmentul phableturilor. Nu avem inca informatii legate de data de lansare sau de pret, dar suntem increzatori ca acestea vor aparea in curand, alaturi de specificatii mai detaliate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.