Galaxy F62 apare pe 15 februarie cu Exynos 9825

/, Blog, Samsung/Galaxy F62 apare pe 15 februarie cu Exynos 9825

Samsung au anuntat data la care se va lansa primul dispozitiv al noii familii F, Galaxy G62. Acesta va fi prezentat lumii in mod oficial pe 15 februarie in India, si se pare ca deocamdata este dedicat acestei piete. Avem incredere insa ca F62 isi va croi in relativ scurt timp drum si catre restul pietelor internationale.

Producatorul koreean a dezvaluit ca Galaxy F62 va fi echipat cu un procesor Exynos 9825 pe 7nm, pe care il descrie ca fiind din zona flagship. Nu au fost oferite mai multe detalii tehnice despre acest terminal, dar ne asteptam ca el sa aiba macar 3 GB de RAM in versiunea cea mai ieftina si poate pana la 6 GB in variantele de top.

Nici pe partea de stocare nu stim inca mai nimic, insa unele voci par sa indice un minim de 64 GB, alaturi de care vom gasi un slot microSD care accepta carduri de pana la 1TB. Fotografia de presa infatiseaza un modul patrat cu patru camere, fara a se oferi informatii despre ce senzori au. Majoritatea expertilor cred ca F62 va avea totusi o camera principala de 48 MP, probabil adaugandu-i-se una ultrawide de 5 sau chiar 8 MP, plus un senzor de macro si unul de adancime, de 2 sau 5 MP.

Galaxy F62 are un ecran Samsung Infinity-O, cu o perforatie centrala pentru camera de selfie si margini foarte subtiri, cu un aspect premium. Diagonala lui ar putea fi de 6.5”, daca e sa ne luam dupa zvonurile de pana acum.

Unul din cele mai atractive aspecte este capacitatea acumulatorului, despre care se spune ca ar fi de 7000 mAh, in mod cert una din cele mai mari baterii din intreaga industrie. Aceasta ar putea reprezenta unul din punctele forte ale lui Galaxy F62, insa si pretul cu care se va lansa va influenta decisiv alegerile viitorilor clienti Samsung.