Galaxy Fold 2 ar putea avea o camera integrata in ecran

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold 2 ar putea avea o camera integrata in ecran

Avem zvonuri noi din tabara Samsung care spun ca noua versiune a lui Galaxy Fold ar putea avea o camera integrata in display. Koreenii planuiesc sa lanseze acest an o noua generatie a lui Fold, echipata cu un ecran Samsung similar cu cel al lui Galaxy Z Flip, acoperit cu Ultra Thin Glass (UTG).

Mai mult, acest terminal ar urma sa nu aiba deloc spatiu gol pe marginile displayului, devenind astfel primul telefon “bezelless” din industrie, atingand asadar unul din marile deziderate ale designerilor.

Speculatiile merg pana la a estima ca acest ecran nu va mai avea nici o perforatie pentru camera (sau camerele) de selfie, Samsung fiind in sfarsit capabili a dezvolta o tehnologie care sa permita amplasarea senzorilor direct sub stratul care afiseaza imaginile si prin intermediul caruia interactionam cu telefonul.

Samsung inca nu au facut nici o declaratie pe marginea acestui subiect care sa infirme sau sa confirme asemenea planuri. Zvonuri din industrie mai spun ca ecranul va avea o diagonala de 7.7″ desfasurat, dar nu mentioneaza nimic despre dimensiunea ecranului exterior. Se speculeaza ca numele ar putea fi Galaxy Fold 2, desi cateva surse spun ca acest terminal va face parte din nou-creata familie Z, si ca el se va numi Galaxy Z Fold.

Pretul succesorului Fold-ului initial ar putea fi undeva la 2000 de euro, potrivit acelorasi surse, ceea ce il face, desigur, un telefon mobil doar pentru adevaratii pasionati de cea mai noua tehnologie in domeniu.

Nu putem decat sa speram ca producatorul koreean va reusi sa fabrice un ecran mai rezistent si o balama mai putin susceptibila la a permite prafului si obiectelor de mici dimensiuni sa intre inauntrul telefonului. In mod cert vom afla mai multe detalii inainte de luna iulie, cand se zvoneste ca ar lansa Samsung acest nou Fold.