Galaxy Fold 2 ar putea fi rezistent la apa

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold 2 ar putea fi rezistent la apa

Cele mai noi vesti legate de viitorul Galaxy Fold 2 indica faptul ca acest telefon ar putea fi rezistent la apa. Acest detaliu a aparut intr-o serie de documente publicate de catre LetsGoDigital, bazandu-se pe un patent al lui Samsung care a fost dezvaluit de catre agentia WIPO.

In continutul dosarului respectivului patent se face o referire specifica la implementarea unui sistem de protectie al componentelor electronice aflate atat la interiorul, cat si la exteriorul telefonului.

Aceasta ar urma sa fie o noua premiera in industrie, intrucat nimeni nu a mai realizat pana acum un sistem de balama care sa fie rezistenta la apa. Deocamdata nu avem cum sa uitam de esecul modelului de debut Galaxy Fold, care lasa sa intre prin balama praf, dar si obiecte de mici dimensiuni si care duceau intr-un final la defectarea respectivului ecran Samsung.

Un alt detaliu reiese clar din desenele atasate dosarului de patent. Ecranul exten al lui Fold 2 este similar cu cel al lui Galaxy Z Flip. Samsung au inlocuit displayul generos din exteriorul lui Fold 1 cu unul mult mai mic, pe care vor fi afisate diverse notificari. Acesta este alungit si ingust, dar cel mai probabil nu va permite decat interactiuni minore cu continutul afisat, asta in cazul in care nu va fi un simplu ecran, fara functie touch.

Randarile lui LetsGoDigital arata deocamdata un aspect similar la interior cu Fold-ul initial, cu un modul mare de camere de selfie. Totusi, forma lor finala ar putea diferi de aceste simulari, mai ales daca ne gandim la ce pregateste Samsung pentru Note 20. Camerele principale sunt trei la numar, iar una din ele ar putea fi una de tip periscop.

La final, trebuie sa mentionam ca designul prezentat de LetsGoDigital ar putea reprezenta de fapt un Galaxy Fold 2 Lite, in timp ce versiunea de baza ar putea veni totusi cu un ecran extern de dimensiuni mari.