Galaxy Fold ar putea fi lansat in iulie

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold ar putea fi lansat in iulie

Se crede ca Samsung ar putea incepe sa livreze noul lor telefon Galaxy Fold undeva in cursul lunii iulie, dar inca nu exista vreo confirmare oficiala a datei. Unul din oficialii companiei koreene a declarat ca in curand va fi organizata o conferinta de presa speciala si avem toate motivele sa credem ca in cadrul ei va fi facuta publica data la care Samsung va incepe livrarile de Fold catre clienti si magazine.

Totusi, ne asteptam ca Samsung sa opteze pentru date diferite in diversele piete in care s-au facut precomenzi pentru acest telefon. Cum Huawei se afla momentan sub o presiune imensa din partea guvernului nord-american, Samsung nu se simt amenintati, desi Huawei au facut progrese semnificative cu propriul telefon cu display flexibil.

In urma cu aproximativ o luna, Samsung a trimis cateva telefoane Fold catre presa pentru o evaluare inainte de inceperea livrarilor. Lucrurile nu au evoluat asa cum sperase producatorul, deoarece in mai multe cazuri aceste terminale s-au confruntat cu probleme majore. Multe dintre telefoane s-au confruntat cu probleme ale displayului, si in mai cele mai felurite moduri.

Unele aveau folia externa a displayului desprinsa, semanand cu foliile instalate in fabrica pe orice ecran Samsung pentru a-l proteja in timpul transportului. Utilizatorii au incercat sa le dezlipeasca, iar urmarile au fost nefaste. Gigantul koreean a ordonat pe data returul tuturor acestor telefoane, urmand a investiga problema. Ulterior, au fost emise avertismente privind acea folie, care de fapt era parte integranta a displayului si s-au facut promisiuni ca va fi imbunatatit designul balamalei in punctul de flexare.

Asteptam cu nerabdare atat anuntul oficial legat de inceperea expedierilor telefoanelor, cat si sa vedem cum se comporta aceasta editie (deja) revizuita a lui Galaxy Fold.