Galaxy Fold Game of Thrones disponibil cu pret de lux

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold Game of Thrones disponibil cu pret de lux

Desi finalul celebrului serial Game of Thrones nu a fost chiar pe placul tuturor fanilor, se pare ca acest lucru nu i-a impiedicat pe Caviar, o casa de lux, sa propuna o versiune ultra-luxoasa a lui Samsung Galaxy Fold cu aceasta tematica. Telefonul fabricat de Caviar este inspirat din urmatoarea carte a lui George R. R. Martin, The Winds of Winter si este intr-adevar o priveliste unica.

Designerii de la Caviar nu par sa se sfiasca in nici un fel cand vine vorba de decorat telefoane, iar Galaxy Fold Game of Thrones nu face exceptie. Pretul la care a fost anuntat este unul pe masura, acestui terminal fiindu-i atasata o eticheta pe care scrie 8180 de dolari.

Panourile exterioare ale acestui Fold sunt decorate cu un basorelief cu elemente din aur si care infatiseaza animalele catorva case din Westeros. Gasim un dragon, un leu si un lup, in timp ce spatele telefonului prezinta harta tinutului Westeros asa cum apare ea in saga A Game of Fire and Ice, strajuita de doi dragoni. Desi ecranul telefonului a ramas neatins, acest terminal vine si cu o incuietoare luxoasa, precum cele folosite la cartile vechi scumpe.

Acest model este cu titlu de prezentare, dar ne asteptam ca versiunile care vor fi comercializate sa fie bazate pe versiunea updatata a lui Galaxy Fold. Este de notorietate problemele pe care le-a avut acest terminal chiar inainte de lansare, din cauza imperfectiunilor de ecran Samsung flexibil.

Caviar a mai pregatit si alte versiuni ale lui Galaxy Fold, imbracate in piele sau fibra de carbon si care se adreseaza celor care vor un telefon de lux dar care nu sunt fani Game of Thrones. Nu ne ramane decat sa speram ca Samsung a reusit sa dreaga imperfectiunile primei generatii de Fold; in caz contrar, ne-am putea astepta la scandaluri serioase din partea celor care au fost dispusi sa plateasca peste 8000 de dolari pe un telefon mobil.