Galaxy Fold imbunatatit aflat in teste

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold imbunatatit aflat in teste

A aparut recent in mediile online o fotografie despre care se spune ca ar infatisa noul Galaxy Fold, “redesenat” de catre Samsung si trimis pentru testare in viata reala. Desigur, inca nu avem cum sa confirmam autenticitatea acestei imagini, dar ea ar putea foarte bine sa fie reala.

De la esecul rasunator al primului telefon cu ecran flexibil asta primavara, Samsung a depus eforturi serioase pentru a elimina erorile de design ale acestui terminal, amanand, inca fara o data certa, lansarea lui in magazine.

Fotografia este destul de precara si nu prezinta detalii semnificative ale lui Fold. Este destul de greu sa ne dam seama cat a reusit Samsung sa micsoreze distanta dintre display si balamaua telefonului, dar acolo pare sa fi fost introdus un element de siguranta.

Una din cele mai presante probleme ale acestui tip de ecran Samsung a fost faptul ca obiecte de mici dimensiuni, alaturi de praf sau scame puteau intra cu usurinta in spatele lui prin acele deschizaturi, afectandu-i dramatic functionalitatea.

Folia speciala de pe ecran a fost si ea redimensionata pentru a elimina cazurile in care utilizatorii au incercat sa o desprinda, nestiind ca era o parte integrata a displayului, distrugandu-l astfel.

Se crede ca Samsung ar putea readuce telefonul Galaxy Fold in centrul atentiei chiar la inceputul lunii urmatoare, cand ar urma sa fie lansat Note 10, cel mai nou phablet al companiei.

Nu ne ramane decat sa asteptam acel moment, pentru a afla mai multe despre ce planuri are Samsung, mai ales ca din partea lui Huawei apare indata Mate X, un alt telefon pliabil care va fi cel mai redutabil concurent al lui Fold.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.