Galaxy Fold Lite 4G ar putea costa “doar” 1100€

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold Lite 4G ar putea costa “doar” 1100€

Se stie deja de multa vreme ca Samsung planuieste sa isi extinda gama de telefoane cu display flexibil, iar o versiune mai accesibila a lui Galaxy Fold este asteptata anul acesta. Cei mai optimisti spera ca ea va fi dezvaluita la sfarsitul verii, posibil alaturi de Galaxy Fold 2 si Note 20.

Pana la vestile oficiale legate de acest telefon, insa, avem zvonuri publicate de tipsterul Max Weinbach de la XDA, care afirma ca cea mai ieftina versiune a lui Fold se va numi Fold Lite, si ca ea nu va fi compatibila cu standardul 5G. Pretul acestui telefon ar urma sa porneasca de la 1100 de dolari, ceea ce in Europa inseamna minim 1100€.

Aceasta varianta ar urma sa aiba stocare de 256 GB si un procesor Snapdragon 865 fabricat de Qualcomm, alaturi de care vom gasi un procesor grafic Adreno 650. Memoria RAM se asteapta sa fie de minim 6 GB, desi unele surse pomenesc despre o singura versiune, cu 12 GB.

Acest telefon ar urma sa aiba un ecran Samsung flexibil cu diagonala desfasurata de 7.6″, dar el nu ar avea in componenta Ultra Thin Glass, precum Z Flip, ci polimerul de plastic ce se regaseste pe editia de debut a lui Galaxy Fold. La fel, circula zvonuri potrivit carora displayul exterior nu ar fi atat de mare precum telefonul, ci unul mai mic, asa cum are Z Flip.

Culorile in care s-ar putea lansa Galaxy Fold Lite 4G sunt Mirror Black si Purple. Sasiul ar urma sa fie fabricat din aluminiu, iar capacul din spate din sticla. La capitolul camere, acest telefon s-ar putea lansa cu cea principala de 64 MP, ajutata de una de 16 si una de 13 MP, in timp ce modulul de selfie ar urma sa aiba un senzor de 10 si unul de 8 MP. Bateria insa ar putea creste pana la valoarea de 4500 mAh. Ramane sa asteptam noi vesti, posibil oficiale, despre Galaxy Fold Lite 4G.