Galaxy Fold se lanseaza in Koreea pe 6 septembrie

/, Blog, Samsung/Galaxy Fold se lanseaza in Koreea pe 6 septembrie

Una din cele mai recente vesti legate de Samsung vine din presa koreeana si indica faptul ca Galaxy Fold ar urma sa fie lansat in sfarsit catre clienti. Se pare ca acest telefon va fi re-lansat in tara de origine pe 6 septembrie. Aceasta veste este importanta intrucat Smsung anuntase ca va reveni cu telefonul lor flexibil undeva in cursul lunii acesteia, dar fara a preciza cand ar putea avea loc acest eveniment.

Agentia koreeana de stiri Yonhap afirma ca Samsung ar fi in discutii avansate cu cativa provideri de telefonie mobila din tara pentru a avea disponibil acest terminal pentru data de 6 septembrie, devansand astfel momentul noii lui lansari, care initial era asteptat pentru finalul lunii.

Data de 6 septembrie nu pare a fi aleasa intamplator, ea fiind si ziua in care debuteaza celebrul targ german de tehnologie IFA, la Berlin. Ne asteptam ca Samsung sa incerce sa “fure” putina atentie in detrimentul altor companii, poate chiar cu o lansare oficiala in cadrul IFA 2019.

Dupa esecul initial al celebrului ecran Samsung instalat pe Fold, producatorul koreean a reluat procesul de dezvoltare si testare al acestui terminal, intrucat se dovedise ca el nu fusese dus pana la capat. Folia exterioara a fost mai bine integrata in display, ca sa nu mai semene cu una de protectie, iar utilizatorii sa nu mai fie tentati sa o dezlipeasca.

La fel, balamaua a fost regandita, adaugandu-i-se elemente care sa micsoreze deschiderea prin care puteau patrunde praf, scame si chiar obiecte de mici dimensiuni. In cateva cazuri, prima versiune de Galaxy Fold s-a defectat din cauza corpurilor straine care au patruns astfel in spatele ecranului, dovedind o proiectare defectuoasa a telefonului. Ramane de vazut cat de performant este acum Fold, mai ales tinand cont ca pretul lui se apropie de 2000 Euro.