Galaxy J4, J4+ si J6+ primesc Android Pie

/, Blog, Samsung/Galaxy J4, J4+ si J6+ primesc Android Pie

Samsung extinde familia telefoanelor din gama medie de pret care primesc un update major la Android Pie. De aceasta data este vorba despre Galaxy J4 si versiunea sa J4+ si de Galaxy J6+.

Acest pas reprezinta o miscare solida din partea lui Samsung in directia imbunatatirii suportului software pentru telefoanele sale, unul din aspectele cumva neglijate de catre producatorul koreean pana acum.

Pentru moment, Samsung a ales doar cateva piete pe care va livra acest update, cel mai probabil urmand ca in lunile ce vin sa il vedem extins si la restul tarilor in care au fost comercializate aceste telefoane. Pie pentru J4 este lansat momentan doar in Panama, in timp ce J4+ primeste noul Android in Vietnam, Thailanda si Ukraina, in timp ce utilizatorii de J6+ din Germania, Irak si India pot deja descarca acest nou sistem de operare.

Update-ul are mai bine de 1 GB, asa ca e indicat sa asteptati pana ajungeti la o retea Wi-Fi. El contine atat noua versiune de Android, cat si update-ul de securitate al lunii aprilie, alaturi de noua interfata grafica One UI a lui Samsung. One UI ofera o noua experienta in utilizarea telefonului mobil, afisarea elementelor importante fiind acum prioritara, iar accesarea functiilor critice fiind mai facila cu o singura mana. De asemenea, aceste trei telefoane vor primi si multiple noi functionalitati prin intermediul software-ului, alaturi de imbunatatiri minore ale interfetei lansate in acest an.

Ca de fiecare data, in cazul in care nu ati primit inca notificarile Over-The-Air, nu e cazul sa va panicati si sa luati in considerare un drum la un service Samsung. E suficient sa intrati in meniul de Setari al telefonului, la capitolul Actualizari Software si sa apasati pe comanda de Descarcare Manuala.

Va readucem aminte ca Samsung a pus capat gamei J, ea fiind inlocuita din acest an cu noua familie Galaxy A.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.