Galaxy J7 Pro primeste Android Pie

/, Blog, Samsung/Galaxy J7 Pro primeste Android Pie

Utilizatorii de Galaxy J7 Pro au motive de bucurie, intrucat Samsung a anuntat ca va distribui un update major al sistemului de operare pentru acest terminal. Astfel, cei care nu si-au shimbat inca J7 Pro-ul pentru un telefon mai nou vor putea beneficia de cea mai recenta editie a sistemului de operare Android, 9 Pie.

J7 Pro a fost anuntat in iunie 2017, si este la limita celor doi ani pentru care Samsung garanteaza ca livreaza update-uri majore. Totusi am vazut in ultima vreme si exceptii de la aceasta regula, iar Samsung a oferit Android 9 Pie si unor telefoane mai vechi de doi ani, pe masura ce a terminat de testat toate chestiunile legate de compatibilitate si stabilitate.

Noul firmware are numarul de cod J730FMXXU5CSEE si contine cele mai noi patchuri de securitate, precum si noua interfata grafica One UI, adaptata particularitatilor acestui telefon.

Software-ul a inceput deja sa fie distribuit Over-the-Air, dar poate fi instalat si manual navigand la meniul Settings si apoi la Software Update/ Download Updates Manually, in cazul in care telefonul nu afiseaza o notificare in acest sens.

O alta veste buna este ca si terminalul J7 s-ar putea adauga in curand listei de terminale care ruleaza Android Pie, iar cele mai recente zvonuri includ chiar si Galaxy 7 Edge in acest grup. Ar putea fi vorba despre exact acel gen de exceptii de care amintisem. S7 Edge a fost lansat in 2016 si a primit deja cele doua update-uri majore promise de Samsung, Android Nougat si Oreo, dar producatorul koreean ar putea livra inca una.

Potrivit forumului XDA Developers, S7 Edge ar fi fost listat pe o pagina a lui Wi-Fi Alliance ca ruland Android Pie, iar asta ne duce cu gandul la faptul ca Samsung ar dezvolta un sistem de operare bazat pe One UI pentru acest model. Se pare ca e exclusa o listare eronata, intrucat aceste informatii au aparut ca parte a unui set de documente oficiale de certificare din partea Wi-Fi Alliance.

Asa ca daca nu planuiti inca sa faceti un pas in sus de la S7 Edge, ati putea sa-l readuceti intr-o stare fizica excelenta cu o inlocuire sticla Samsung, in asteptarea celui mai nou firmware Android.