Galaxy M02s are o baterie mare si un pret foarte atractiv

/, Blog, Samsung/Galaxy M02s are o baterie mare si un pret foarte atractiv

Telefoanele din gama entry-level a lui Samsung aduc profituri semnificative, iar asta il face pe producatorul koreean sa cotinue dezvoltarea unor noi modele. Galaxy M02s este asteptat in curand, urmand sa fie lansat initial in India, care este una din pietele predilecte pentru acest segment de terminale, dar care nu de putine ori a dat tonul unor vanzari spectaculoase in celelalte zone ale lumii.

Galaxy M02s, desi vine cu un pret exceptional, ofera totusi specificatii decente, mai ales atunci cand vine vorba de clientii care sunt mai atrasi de costurile reduse decat de performante de top, care adesea implica sume importante. El este echipat cu un ecran Samsung LCD cu rezolutie HD+ si o diagonala de 6.5”, prevazut cu o crestatura in forma de V pentru camera de selfie de 5 MP.

Camerele principale sunt in numar de trei, cu cea de baza de 13 MP, ajutata de doi senzori de cate 2 MP pentru adancime si macro, ceea ce reprezinta un setup modest, tinand cont ca suntem deja in 2021.

Procesorul este si el unul destul de slab, avand in vedere ca este vorba despre un Snapdragon 450, aparut in urma cu 3 ani si jumatate. El are opt nuclee si ruleaza la 1.8 GHz, fiind ajutat de 3 GB de RAM in varianta de stocare de 32 GB, si de 4 GB pentru modelul cu 64 GB. Slotul microSD accepta insa carduri de pana la 1TB, ceea ce inseamna ca stocarea nu reprezinta o problema prea mare.

In fine, acumulatorul este unul din punctele forte ale lui Galaxy M02s, avand o capacitate de 5000 mAh si suportand incarcare rapida de 15W prin portul USB-C. Evident, nu vom avea conectivitate 5G, dar M02s este compatibil Bluetooth 5.0 si Wi-Fi 802.11 b/g/n, are mufa stereo pentru casti si radio FM, ruland Android 10.

Dispozitivul va fi lansat in culorile rosu, albastru si negru, cu un pret de pornire in jurul a 125$ in India, probabil un pic mai scump in Europa.