Galaxy M10s isi face aparitia in curand

/, Blog, Samsung/Galaxy M10s isi face aparitia in curand

Samsung pregatesc inca un model upgradat in seria Galaxy M, care va veni echipat cu multe din specificatiile pe care nu am fost obisnuiti sa le vedem in telefoane ieftine.

Unul din detaliile cele mai interesante cand vine vorba despre Galaxy M10s il reprezinta generosul ecran Samsung Super AMOLED, si care va avea o diagonala de 6.4″, cu o rezolutie de 720 x 1560 pixeli.

Displayul va fi unul de tip Infinity-V, cu o crestatura mica in partea de sus, pentru camera de selfie imbunatatita, acum avand 8 MP, spre deosebire de M10, care avea una de 5 MP. Modulul principal de camere are doi senzori, unul de 13 MP cu apertura f/1.9, ajutat de cel ultra-wide de 5 MP si apertura f/2.0.

Potrivit unor informatii aparute pe Geekbench, Glaxy M10s ar urma sa aiba un procesor Exynos 7885 cu opt nuclee, ruland la 1.6 GHz, asistat de 3 GB de memorie RAM. La capitolul stocare cifrele nu sunt atat de imbucuratoare, zvonurile curente indicand doar 32 GB, dar care vor putea fi extinsi prin intermediul unui card microSD.

In cazul in care acumulatorul va fi intr-adevar unul de 4000 mAh, este posibil ca acest terminal sa fie echipat cu un conector USB-C in locul celui microUSB intalnit in mod normal pe telefoanele ieftine.

Samsung Galaxy M10s va rula Android 9 Pie din fabrica si este asteptat a se lansa in India in curand, cu un pret extrem de avantajos, echivaland cu 130 Euro.