Galaxy M30s asteptat in curand si pe pietele internationale

/, Blog, Samsung/Galaxy M30s asteptat in curand si pe pietele internationale

Samsung tureaza motoarele in zona medie de pret si anunta un nou telefon din familia M. Este vorba despre Galaxy M30s, care a fost deja prezentat oficial in India. Acest model duce mai departe “mostenirea” lui M30, dar introduce si cateva schimbari care vor atrage multi clienti in cautarea unui telefon nou, echipat bine, si disponibil la un pret accesibil.

M30s aduce un ecran Samsung cu diagonala de 6.4″ Super AMOLED 1080+ cu o mica crestatura in partea superior-centrala pentru camera de selfie de 24 MP. Pe spate avem un modul principal de camere care contine nu mai putin de trei senzori. Koreenii au upgrdadat camera de baza, de la 13 MP pe M30 la una de 48 MP, precum in timp ce camera ultra-wide a crescut de la 5 MP la 8 MP. Senzorul de adancime a ramas cel de 5 MP.

Pe partea de procesor, Galaxy M30s va fi echipat cu un nou model Exynos, 9611, cu 4 sau 6 GB de RAM, in functie de stocarea aleasa, 64 sau 128 de GB.

Acumulatorul lui M30s este unul deosebit de generos, inmagazinand nu mai putin de 6000 mAh, in timp ce incarcarea rapida se face cu puterea maxima de 15 W. Ar fi minunat daca Samsung ar putea imbunatati si acest aspect, introducand un adaptor de putere mai mare, asa cum gasim in cutiile telefoanelor mai scumpe.

Inca nu avem informatii despre pretul cu care va ajunge Galaxy M30s in magazine, si nici cand planuieste Samsung sa il trimita si in restul pietelor, dar dat fiind succesul de care se bucura aceste telefoane foarte accesibile, credem ca producatorul koreean nu va astepta prea mult pana la momentul in care el va fi disponibil in intreaga lume.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.