Galaxy M31S are o baterie de 6000 mAh

/, Blog, Samsung/Galaxy M31S are o baterie de 6000 mAh

Dupa ce a aparut prima data pe Geekbench, viitorul Galaxy M31s a primit si o certificare oficiala din partea TUV Rheinland, in Germania. Informatiile care ne-au parvenit pana acum sunt lacunare, dar ceea ce stim pentru moment este faptul ca acest telefon va veni cu o bateria extrem de generoasa.

Acumulatorul lui M31s va stoca 6000 mAh, ridicand standardele din industria mobilelor la un nou nivel. Se pare ca Samsung incearca sa transforme seria M in una mult mai atractiva prin prisma dimensiunilor acumulatorilor pe care le utilizeaza. Dincolo de capacitatea bateriei, Samsung va trebui sa opereze si niste optimizari de software in cazul in care vor sa zdruncine acest segment.

Pana acum, Apple raman regii imbinarii ideale intre software, hardware si baterii. In ciuda faptului ca acumulatorii de iPhone sunt sensibil mai mici decat cei pe care ii ofera Samsung, timpii de utilizare sunt comparabili. Daca Samsung reusesc sa isi adapteze sistemul de operare la gama variata de hardware pe care o ofera, asemenea acumulatori ar putea deveni un punct-cheie in sistemul lor de vanzari.

Din pacate, TUV Rheinland nu a oferit si alte informatii, asa ca tot ce stim pana acum despre M31s vine pe calea zvonurilor. Se pare ca producatorul koreean va pastra acelasi ecran Samsung de 6.4″, procesorul Exynos 9611 cu 6 GB de RAM, in timp ce stocarea ar putea incepe tot de la 64 GB, cu optiuni de 128.

Desigur, camerele ar putea fi imbunatatite, existand voci care cred ca M31s va avea o echipare mai buna decat predecesorul sau. Cum insa M31 are deja un senzor principal de 64 MP, ramane doar sa asteptam detalii oficiale despre acest nou terminal din gama mediana de pret.