Galaxy M40 128 GB asteptat in curand

/, Blog, Samsung/Galaxy M40 128 GB asteptat in curand

Samsung ar urma sa lanseze in curand un al patrulea membru al familiei M, de la care se asteapta sa aiba o capacitate de stocare de 128 GB. Seria Galaxy M este una din gamele de buget pentru Samsung, dar koreenii au reusit sa fabrice cateva telefoane cu specificatii deloc de neglijat. Ele se adreseaza clientilor ce nu isi doresc sa cheltuie sume importante pe un terminal nou, dar nici sa nu trebuiasca sa faca prea multe compromisuri.

Galaxy M40 a fost certificat de catre Wi-Fi Alliance luna trecuta, sub numele de cod SM-M405F, dar nu avem prea multe detalii legate de el. Unele zvonuri adauga si ca M40 ar putea fi primul terminal al acestei familii care vine din fabrica ruland Android Pie, iar o echipare cu 3 sau 4 GB de RAM si 128 GB de memorie onboard, si asta fara un slot de card microSD, este cat se poate de probabila.

El ar putea avea un ecran Samsung Super AMOLED de tip Infinity-V sau Infinity-O de pana la 6.4″ si ar putea contine un procesor Exynos 7904 sau chiar Exynos 9610. Cei mai optimisti spera ca Galaxy M40 va avea trei camere principale si chiar un scanner de amprenta integrat in ecran, asa cum a procedat Samsung in cazul lui Galaxy A50.

La capitolul baterie, nu putini se asteapta ca ea sa aiba o capacitate foarte generoasa, de minim 5000 mAh si care suporta incarcare rapida, cel mai probabil cu un incarcator de 15W, daca nu chair unul de 25W.

La fel ca in cazul altor telefoane din seria M lansate pana acum, M40 ar putea aparea prima data pe piata din India, urmand apoi sa ajunga si in restul tarilor. Cum acest terminal a primit si certificarile finale Bluetooth, ne putem astepta ca el sa fie introdus in cel mai scurt timp. Pretul vehiculat pentru Galaxy M40 la lansare in India se situeaza undeva in jurul echivalentului a 245€.