Galaxy M62, intre telefon si tableta, cu baterie de 7000 mAh

/, Blog, Samsung/Galaxy M62, intre telefon si tableta, cu baterie de 7000 mAh

Incep sa apara din ce in ce mai multe zvonuri legate de Galaxy M62, iar cele mai interesante sustin ca ar fi de fapt vorba despre o tableta compacta si nu despre un telefon propriu-zis. Pentru moment, detaliile legate de acest terminal sunt inca putine, dar ceea ce pare cert este faptul ca M62 va avea o baterie de mare capacitate.

Potrivit lui SamMobile, care au intrat in posesia unor tabele cu specificatii, Galaxy M62 va fi echipat cu un acumulator al carui model este EB-BM415ABY, un nume identic cu cel din M51. Asta inseamna ca avem de-a face cu o baterie de 7000 mAh, un numar care intr-adevar ne duce in zona tabletelor.

Portul USB-C va permite incarcare rapida de 25W, ceea ce reprezinta un important pas inainte pentru utilizatorii acestui terminal. Fiind vorba de seria M, ne putem astepta ca un incarcator de priza corespunzator sa fie inclus in pachet, desi unele voci cred ca el va fi unul de doar 15W, clientii trebuind sa achizitioneze separat unul mai puternic daca vor dori sa beneficieze la maxim de capabilitatile telefonului.

Pe partea de hardware, se crede ca Galaxy M62 va fi echipat cu un procesor Exynos 9825 ajutat de 6 GB de RAM si care va rula Android 11 din fabrica. Inca nu se stie daca Samsung va respecta politica proprie de a echipa telefoanele destinate Staelor Unite cu procesoare Snapdragon, folosind cip-uri Exynos pentru cele vandute in restul pietelor.

Un zvon mai vechi estima ca M62 va avea stocare de 256 GB, ceea ce ar reprezenta o raritate in gama M, recunoscuta atat pentru specificatiile mai degraba modeste, cat si pentru preturile entry-level.

In fine, ramane discutia tipului de ecran Samsung care va fi utilizat. M51, pe platforma caruia se speculeaza ca este dezvoltat M62, avea un display de 6.7”. In cazul in care noul terminal va fiintr-adevar un phablet sau o tableta compacta, ne putem astepta la un ecran de pana la 7.5”, potrivit unor speculatii din industrie.