Galaxy Note 10 ar putea veni in sase culori

/, Blog, Samsung/Galaxy Note 10 ar putea veni in sase culori

Conform celor mai noi zvonuri, Samsung ar putea oferi viitorul phablet Galaxy Note 10 in nu mai putin de sase versiuni de culoare. Aceasta variata gama ar urma sa includa atat nuante deja consacrate, cat si culori noi si chiar cu versiuni gradient/cameleon.

Pana acum, Samsung oferise Galaxy Note 8 si 9 in patru culori, dar se pare ca odata cu editia aniversara a acestui terminal, va suplimenta numarul alegerilor. Potrivit anumitor surse, Note 10 va fi intai disponibil in Prism Black, Prism White si Flamingo Pink. Acestora trei ar urma sa li se adauge Cloud Silver si inca o culoare rosie despre care se spune ca ar fi fost in plan si pentru S10, dar care a fost abandonata in ultimul moment.

Tipsterul IceUniverse a mentionat ca producatorul koreean ar intentiona sa pregateasca si un Note 10 intr-un finish cameleon albastru si chiar inca o nuanta de argintiu gradient. Nu se face insa o specificare clara daca nuanta argintie Cloud Silver va fi cea cameleon, sau daca aceasta va reprezenta o optiune diferita intru totul. Ca de fiecare data, diferitelor piete pe care va ajunge Galaxy Note 10 le vor fi rezervate anumite culori, dar despre impartirea acestora nu avem inca nici un detaliu.

Note 10 este asteptat cu procesoare Snapdragon 855 in Statele Unite si Exynos 9820 in Europa si restul pietelor, ajutate de 8 pana la 12 GB de RAM si 128 GB de memorie locala in cea mai mica echipare. Versiunea de top ar urma sa beneficieze de 12 GB de RAM si nu mai putin de 1 TB de stocare. Note este asteptat cu scanner ultrasonic de amprenta integrat intr-un ecran Samsung de 6.3″, cu margini curbate si camere integrate, de asemenea.

Alaturi de telefonul de baza, Samsung ar urma sa puna in vanzare si o versiune Note 10 Pro si una cu conectivitate 5G, ambele livrate cu ecrane AMOLED de 6.7″ si cu acumulatori ce ar putea ajunge la 4500 mAh. Asteptam cu nerabdare sa vedem despre ce ecran planuieste Samsung sa instaleze in Note 10, intrucat zvonuri recente vorbeau despre o revenire in forta a displayurilor Edge.