Galaxy Note 10+ disponibil si in culoare albastra

/, Blog, Samsung/Galaxy Note 10+ disponibil si in culoare albastra

Cu doar cateva ore inainte de lansarea oficiala a lui Galaxy Note 10+, Samsung a dezvaluit inca o culoare in care va fi disponibil phabletul varf de gama. Este vorba de o nuanta clasica de albastru intens, a patra pana acum.

Stiam deja ca Samsung planuia sa puna in vanzare Galaxy Note 10+ in versiunile alba, neagra, trandafirie, precum si o nuanta cameleon denumita Aurora Glow. Asteptan cu nerabdare sa vedem ce va mai adauga Samsung la aceasta linie, in special din cauza ca una din culorile foarte cautate, si anume rosu, lipseste inca de tot din toate zvonurile.

La fel, una din nuantele de succes, verde, nu a fost mentionata deloc. Ne putem astepta totusi ca Samsung sa devieze putin de la obiceiurile cromatice obisnuite atunci cand vine vorba despre unul din cele mai importante telefoane din gama sa.

Acest phablet vine cu un ecran Samsung cu marginile lungi puternic curbate, avand o perforatie in zona central-superioara pentru camera de selfie. In partea din spate gasim nu mai putin de patru camere, din care una de tip Time of Flight, setup de la care se asteapta o calitate excelenta in conditii de luminozitate scazuta, datorita noului Night Mode implementat de Samsung in ultima versiune de Andoid 9 Pie.

Galaxy Note 10+ este asteptat sa fie lansat cu un pret de pornire de 1100€, in versiunea cu 12 GB de memorie RAM si cu un minim de 256 GB de stocare. O varianta de 512 GB va fi de asemenea disponibila, cu un prest estimat la 1200€.

Samsung isi pune mari sperante in seria Galaxy Note 10, care e compusa din terminalul de baza si cel Plus, adaugandu-i o versiune 5G care sa atraga clientii doritori a experimenta noul standard de comunicatii mobile.