Galaxy Note 10 primeste carcase cu eroi Marvel

/, Blog, Samsung/Galaxy Note 10 primeste carcase cu eroi Marvel

Colaborarea dintre Samsung si Marvel merge mai departe, supereroii continuand sa apere telefoanele de top produse de compania koreeana. Tocmai a fost anuntata o serie noua de carcase de protectie pentru cel mai recent Galaxy Note, inspirate de universul Marvel, dar ele introduc si o noutate care cel mai probabail ii va incanta pe fanii acestor personaje.

Carcasele contin un cip NFC ce comunica telefonului care model de husa este instalata si care aduce pe ecran o tema dedicata respectivului supererou. Astfel, daca doriti sa treceti de la o tema Iron Man la una cu Captain America, este suficient sa instalati pe telefonul dumneavoastra carcasa de protectie si el va face modificarile grafice necesare in mod automat. Acelasi lucru este valabil si pentru Deadpool si Spider-Man.

Cipul NFC va ajuta telefonul dumneavoastra Note 10 sau Note 10+ sa afiseze atat un wallpaper cat si o schema grafica speciala, pentru o experienta Marvel completa. Carcasele sunt realizate in relief, fiind mult mai aratoase decat unele simple care au atasata o imagine. Nu stim inca daca utilizatorii acestora vor trebui sa descarce un pachet software suplimentar care contine aceste scheme grafice, sau daca ele sunt incluse in vreun update pe care Samsung il pregateste pentru cel mai nou Note.

E de retinut ca desi acesti supereroi reusesc intotdeauna sa salveze lumea, e posibil ca ei sa nu fie indeajuns de puternici pentru a va scuti de o inlocuire sticla Samsung in cazul in care sunteti suficient de ghinionisti cand scapati un Note 10 din mana pe o suprafata neprietenoasa.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.