Galaxy Note 7 inca este o bomba cu ceas

/, Samsung/Galaxy Note 7 inca este o bomba cu ceas

Desi este notoriu pentru scandalurile pe care le-a cauzat, se pare ca phabletul Samsung Galaxy Note 7 inca reprezinta un terminal de care unii oameni pur si simplu nu vor sa se desparta. Recent au aparut online fotografii care infatiseaza un Note 7 cu bateria vizibil umflata, in timp ce proprietarul incerca sa gaseasca metode pentru a readuce la viata terminalul.

Prima data cand Galaxy Note 7 a generat panica, a fost cand unele telefoane au explodat sau au luat foc din senin, cauzand raniri si distrugeri. Samsung rechemase atunci toate telefoanele si le-a inlocuit cu altele despre care se spunea ca sunt sigure.

Totusi, nu a trecut mult timp pana cand unul din aceste noi Note 7 a inceput sa fumege in timp ce posesorul lui se urca intr-un avion. Scapat pe jos, telefonul a lasat o urma de arsura pe mocheta aeronavei. Incepand cu acest nou incident, operatorii aerieni au refuzat accesul posesorilor de Galaxy Note 7 in avioane, iar acest tip de anunturi inca mai poate fi intalnit in aeroporturile lumii.

Cu toate ca Samsung a oprit productia lui Note 7 si a rechemat toate terminalele, se pare ca doar putin peste 96% din numarul total care fusese vandut a ajuns inapoi la producator. Samsung a oferit la schimb alte telefoane sau despagubiri financiare, dar acest lucuru tot nu a fost indeajuns pentru unii. A trebuit ca Samsung sa livreze un update fortat care impiedica incarcarea pentru a-i convinge pe posesorii de Note 7 sa renunte la ele.

Ba mai mult, producatorul coreean a creat Galaxy Note Fan Edition, bazat pe mare parte din componentele folosite in Note 7, cu o baterie usor mai mica (3200 mAh in loc de 3500 mAh) dar un procesor superior, Snapdragon 821 in loc de Snapdragon 820. Unii clienti au fost bucurosi de schimbare, cu atat mai mult cu cat Fan Edition nu a cauzat neplaceri.

In rastimp a aparut si Note 8, iar Note 9 urmeaza sa fie lansat in doar cateva zile, asa ca a-i vedea pe unii care inca detin un Note 7 si au gasit metode de a-i incarca acumulatorul in ciuda faptului ca este evident ca are probleme devine de neinteles. Iar asta cu atat mai mult cu cat oferta lui Samsung inca este valabila, iar posesorii de Note 7 practic nu au nimic de pierdut dandu-l inapoi.

In rest, va dorim sa nu aveti neplaceri cauzate de vreun Note 7 care s-ar nimeri in preajma voastra. Iar daca unul din cunoscutii vostri inca poseda unul, ar fi bine sa il sfatuiti sa il duca la un dealer Samsung in loc sa incerce sa il reinvie. Nici macar un service Samsung nu are cum sa il repare, iar terminalul reprezinta un pericol real.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.