Galaxy Note 9 se lanseaza pe 9 august

/, Blog, Samsung/Galaxy Note 9 se lanseaza pe 9 august

Samsung au anuntat data oficiala de lansare a noului lor phablet, Galaxy Note 9. Evenimentul va avea loc, asa cum estimau si cele mai recente zvonuri, pe 9 august, si va fi transmis live pe site-ul Samsung. In ciuda faptului ca producatorul coreean va dezvalui cel mai nou terminal din seria de varf, nu putini sunt cei care se simt cumva dezamagiti de faptul ca inca nu au fost anuntate imbunatatiri substantiale ale phabletului Note.

De fapt, Note 9 reia liniile predecesorului model, si introduce, cel putin atat cat stim in acest moment, doar un ecran un pic mai mare, rezultand din faptul ca Samsung a micsorat marginile care separa displayul de marginile telefonului.

Unele zvonuri indicau ca Samsung ar fi facut niste upgrade-uri la stylusul S Pen care sa faca asteptarea pe deplin meritata. Se pomeneau conectivitatea Bluetooth, un difuzor si un microfon, ba chiar si capabiltatea de a intelege si transmite catre Note 9 ceea ce un utilizator ar fi scris pe orice suprafata folosind stylusul.

Inca nu avem vreo confirmare asupra acestor presupuneri, insa ne asteptam ca, pe masura ce se scurge timpul inspre 9 august, sa apara din ce in ce mai multe detalii certe.

Cele mai mari asteptari se indreapta insa catre data posibila de lansare a telefonului aniversar al lui Samsung, care este momentan numit S10. Fanii coreenilor se asteapta sa vada noul terminal ingloband cele mai avansate tehnologii care sa echilibreze lupta cu rivalul cel mai mare, Apple.

Pana atunci insa, ramane sa urmarim site-ul Samsung pe 9 august, cand va avea loc evenimentul Unpacked. Stiind deja ca displayul de Note 9 nu difera cu nimic de cel al lui Note 8, putem estima ca o inlocuire ecran Samsung va fi o operatiune comuna, care nu ridica nici un fel de probleme deosebite.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.