Galaxy Note 9 va avea 5 culori

/, Blog, Samsung/Galaxy Note 9 va avea 5 culori

Se pare ca vom avea nu mai putin de cinci variante de culoare pentru Galaxy Note 9, asta daca e sa ne luam dupa o mica „scapare” recenta din partea lui Samsung. Scaparea a constat intr-o lista pe care apareau cinci versiuni de culoare pentru stylusul noului phablet Samsung, impreuna cu numerele lor de model.

Modelele de Samsung S Pen pentru Galaxy Note 9 sunt urmatoarele:

  • PN960BBEGWW: negru
  • PN960BJEGWW: gri
  • PN960BVEGWW: violet / lavanda
  • PN960BLEGWW: albastru
  • PN960BAEGWW: maro

La scurt timp a aparut online si o fotografie spion despre care se crede ca ar infatisa toate cele cinci versiuni de Note 9, si observam ca ele introduc cateva diferente fata de seria precedenta.

Fotografia, in cazul in care reprezinta chiar modelele de Note 9 care vor fi anuntate in aproximativ o luna, ne arata ca Samsung va introduce un Note 9 maro, ceea ce este o noutate pentru acest terminal. In acelasi timp, vedem ca acum, culorile gri si violet sunt mult mai clar separate.

Zvonurile spun ca modelul albastru va avea accente aurii care il vor face sa se diferentieze net fata de restul telefoanelor din gama, dar pana la noi fotografii, preferam sa fim rezervati.

Multi clienti se vor intreba ce s-a intamplat cu culorile clasice precum roz, auriu sau rosu. Se pare ca Samsung nu vrea sa iasa cu toate armele la atac din prima, dar ne putem astepta ca aceste culori sa fie introduse dupa lansarea lui Note 9, cel mai probabil, producatorul coreean incercand sa isi maximizeze vanzarile sezoniere. Nu ar trebui sa mire pe nimeni daca Note 9 auriu ar aparea inainte de Craciun, in timp ce versiuni roz sau rosii ar fi disponibile inainte de Valentine’s Day…

In functie de piata, Galaxy Note 9 va fi echipat cu procesoare Exynos 9810 sau Snapdragon 845, avand fie 6, fie 8 GB de RAM. Cel mai probabil, acest terminal nu va fi submersibil, ci va avea doar o rezistenta sporita la contact cu apa, ceea ce face ca o inlocuire ecran Samsung sa nu ii afecteze dramatic performantele.